Ukratko
StoryEditor

EY-u Hrvatska se pridružuje kreativno-tehnološka agencija ENTG

08. Veljača 2018.

Agencija ENTG, specijalizirana za digitalna, marketinška i inovativna rješenja, pridružila se konzultantsko-revizorskoj tvrtki EY Hrvatska. Ovim prijelazom, EY će nadopuniti paletu savjetodavnih usluga za klijente, s naglaskom na korisničko iskustvo i dizajn, i proširiti svoje djelovanje na tržištu u pružanju digitalnih usluga.

ENTG je u zadnjih nekoliko godina u digitalnom marketingu i kreiranju tehnoloških rješenja pomogao vodećim tvrtkama iz raznih sektora, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, da poboljšaju poslovne procese i pruže bogato korisničko iskustvo. Novim kompetencijama EY će unaprijediti postojeće usluge u više područja, uključujući strategiju, marketing, dizajn, razvoj softvera, digitalnu transformaciju, analitiku te kreativna tehnološka rješenja.

>>>EY proglašen najboljim poslodavcem u području profesionalnih usluga

- Ovaj transfer dio je kontinuiranog ulaganja i rasta EY-a u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini. Od pokretanja Odjela savjetovanja 2013. godine, izgradili smo stručni tim koji savjetuje klijente iz privatnog i javnog sektora po pitanju infrastrukturnih projekata, provedbe EU fondova, uspostavljanje i optimizacije IT rješenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih područja. Iako od samog početka Odjel bilježi značajan organski rast redovno razmatramo i ostale mogućnosti širenja poslovanja, pogotovo kada uključuju inovativne tvrtke s talentiranim ljudima poput ENTG-a, komentira Berislav Horvat Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

- Očekivanja današnjih potrošača uvelike su oblikovali proizvodi i usluge digitalnih kompanija koje pružaju jednostavno i intuitivno korisničko iskustvo. Stoga tradicionalni igrači, koji su biznis razvili prije digitalizacije, danas ulažu velike napore kako bi se prilagodili novim trendovima i zadržali konkurentnost, istaknuo je Tauno Olju, glavni partner u Odjelu savjetovanja.

[caption id="attachment_321014" align="aligncenter" width="750"]EY Berislav Horvat, Ida Pandur, Tauno Olju[/caption]

Olju je dodao kako će ovim pojačanjem njihovim klijentima osigurati najsuvremenija rješenja i alate kako bi uspješno savladali izazove koje donosi digitalna transformacija te postali disruptori na tržištu.

- Vizija ENTG-a oduvijek je bila zaigrati na globalnom terenu i pozicionirati se kao disruptori statusa quo i tradicionalnog načina poslovanja kroz inovaciju. Ulaskom u EY, s kojim dijelimo iste vrijednosti kao i jasne strateške ciljeve za budućnost, napravili smo još jedan veliki korak prema tome. Smatramo da povezivanjem agencijskog znanja i agilnosti u kreiranju i izvedbi tehnoloških i kreativnih rješenja usmjerenih na korisnike, s konzultantskim pristupom u rješavanju problema, možemo napraviti puno veću dodanu vrijednost našim klijentima i njihovim korisnicima. Naš fokus će biti na kreiranju naprednih korisničkih iskustva s jakom podlogom u digitalu. Veselimo se što ćemo prvi na našem tržištu od sada moći upravo to i ponuditi, dodaje Ida Pandur, osnivačica ENTG-a .

21. lipanj 2024 02:09