Ukratko
StoryEditor

Groupama osiguranje razveselilo svoje zaposlenike Moontop benefitima

09. Listopad 2023.
Moontop u Groupama osiguranju: Sanel Volarić i Branimir Gospićfoto Ratko Mavar

U Groupama osiguranju ljudi su u središtu razvoja, a uspjeh njihovog poslovanja temelji se na motiviranim i zadovoljnim zaposlenicima, a kojima su od sada na raspolaganju Moontop benefiti.

Groupama osiguranje, članica Groupama grupe, jedne od najstarijih i najvećih europskih osigurateljnih grupacija okuplja više od 32 tisuće zaposlenika s naglašenom međunarodnom kulturom poslovanja s klijentima u 11 država na tri kontinenta.

Partnerski odnosi i društvena odgovornost u pružanju sigurnosti osiguranicima utkani su u njihovoj DNK više od jednog stoljeća, a pravedan i odgovoran odnos u poslovnoj praksi potvrđuje 13 milijuna Groupama osiguranika širom svijeta.

Visoku razinu poslovanja Groupama osiguranja potvrđuje i ostvaren premijski prihod od 14 milijardi eura, koji Groupama Grupaciju svrstava među europske osigurateljne lidere sa stoljetnom tradicijom poslovanja.

image

Moontop u Groupama osiguranju: Josip Miletić, Branimir Gospić, Klara Dragišić, Monika Brzović, Sanel Volarić

foto Ratko Mavar

U sljedeće dvije godine Groupama osiguranje će zaokružiti cjelovitu ponudu životnih i neživotnih proizvoda te na čvrstim temeljima izgraditi svoje poslovne operacije i nametnuli se kao jedan od vodećih osiguratelja u Hrvatskoj. 

U tom smjeru, Groupama osiguranje je implementiralo Moontop benefite s ciljem pozicioniranja na tržištu kao poželjnog poslodavca, povećanja zadovoljstva zaposlenika, zadržavanja i snažnog privlačena top talenata.

image

Groupama osiguranje

foto Ratko Mavar

Groupama osiguranje u Moontop-u vidi ‘driver‘ za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju benefita na području cijele Hrvatske:

  • FLEXI BENEFIT PROGRAM – Groupama osiguranje samostalno definira mjesečni ili godišnji budget, a zaposlenici biraju benefite, raspoređuju budget po benefitima i kreiraju wish list prodajnih mjesta gdje žele koristiti benefite (npr. omiljeni restorani, teretane, frizerski saloni, itd.).
  • 100 % AWARENESS – putem Moontop mobilne aplikacije Groupama osiguranje brzo i jednostavno informira zaposlenike koji su benefiti aktivirani, budget, pregledavaju listu prodajnih mjesta gdje mogu koristiti i naravno jednim klikom koriste benefite.
  • PREKO 7000 EURA GODIŠNJE NEOPOREZIVO – pored neoporezivih stavki koje su lako isplative u novcu (poput nagrade za radne rezultate i prigodne nagrade) putem Moontop-a se može povući još jako puno (poput prehrane 1592,67 eura godišnje u naravi,132,72 eura godišnje dar u naravi, sistematski pregledi, dopunsko, dodatno, pića i slično)

Groupama osiguranje uz pomoć Moontop platforme personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira:

  • listu zaposlenika koji sudjeluju u benefit programu
  • vrstu benefita koji su na raspolaganju svim zaposlenicima
  • definira budžet za benefite

Saznajte više o Groupama osiguranja na www.groupama.hr.

Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom.

26. travanj 2024 13:14