Ukratko
StoryEditor

Henkel Hrvatska i ove godine nosi certifikat Poslodavac Partner

04. Studeni 2022.
foto Toni Lugarov

Stručnjaci SELECTIO Grupe, najveće grupacije za savjetovanje u ljudskim resursima, dodijelili su tvrtki Henkel Hrvatska još jedan certifikat Poslodavac Partner čime su dokazali izvrsnost HR praksi i cjelokupnog HR sustava koji je u Henkelu prepoznat još od 2015. godine.

Certifikacijski tim Poslodavac Partner evaluirao je kvalitetu upravljanja ljudskim resursima kroz tzv. employee lifecycle koji prati iskustvo zaposlenih kroz sedam ključnih etapa: privlačenje i zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenika, angažiranost i zadovoljstvo zaposlenika, transformacija i razvoj, zadržavanje i nagrađivanje, te odlazak (offboarding) i povratak zaposlenika.

Dodatno su evaluirali i stratešku ulogu HR-a koja se analizirala u svakoj od spomenutih etapa. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj ljudskih resursa Henkel Hrvatska je postignuo izvrsne rezultate u evaluaciji zbog čega je prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Posebno dobre rezultate Henkel je postigao u području transformacije i razvoja zaposlenika. Ove su rezultate postignuli zahvaljujući spremnom upravljanju promjenama i otvaranjem mogućnosti za razvoj zaposlenika koje dovode do ispunjavanja individualnih potencijala.

Henkel se dodatno istaknuo razvojem leadership vještina te poticanjem zaposlenih na dijeljenje ideja i inovacija. Certifikacijski tim je pohvalio brojne razvojne aktivnosti poput internih akademija, raznovrsnih konferencija i edukacija koje se fokusiraju na različitosti, jednakosti i inkluziju.

Danas je Poslodavac Partner proveden u više od dvjesto organizacija te je u nekima postao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela.

04. veljača 2023 06:09