Ukratko
StoryEditor

Hrvatska studentska asocijacija i ove godine organizira konferenciju Marketing Madness

04. Ožujak 2024.
Marketing Mandess konferencija

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) ove godine organizira jubilarno deseto izdanje najveće studentske marketinške konferencije Marketing Madness. Pridružiti se mogu svi, potpuno besplatno, 22. i 23. ožujka na već poznatoj lokaciji na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Marketing Madness je marketinška i PR konferencija koja proaktivne kreativce, na dva dana, povezuje s regionalnim stručnjacima u interaktivnoj razmjeni znanja, iskustava i ideja. Konferencija objedinjuje i pruža uvid u sve popularnije teme koje zahvaćaju kako cijeli svijet, tako i Hrvatsku. Kroz dva visoko edukativna dana postavit će se mnoga intrigantna pitanja i uz pomoć profesionalaca, na kreativan i interaktivan način, pokušati doći do konkretnih i autentičnih odgovora.

Prvi dan, 22. ožujka, posvećen je kreativnoj strani marketinga. Sudionici će imati priliku čuti neke od najvećih stručnjaka iz najpoznatijih kreativnih agencija, saznati nešto više o njihovom radu i izazovima s kojima se susreću poput novih tehnologija i trendova.

Drugi dan, 23. ožujka, fokusiran je na marketing odnosa, a stručnjaci će kroz širok spektar zanimljivih tema približiti sudionicima važnost marketinga na svim razinama odnosa. Uz predavanja, sudionike oba dana očekuju i zanimljive panel rasprave o nekim od gorućih tema u svijetu marketinga.

Konferenciju organiziraju studenti, za studente, s ciljem da sudionici dožive nezaboravno iskustvo kroz koje će steći znanja koja će biti od velikog značaja za njihov poslovni i privatni razvoj.

 

27. travanj 2024 07:06