Ukratko
StoryEditor

FOTO: Hublot event na ATP turniru u Umagu

18. Srpanj 2017.

Stadion Stella Maris, Hrvatska, 17. srpnja 2017. – Na središnjem terenu stadiona i na rubu 27. teniskog turnira ATP World Tour UMAG, marka Hublot bila je domaćin nezaboravnog susreta i upoznavanja hrvatske teniske legende Gorana Ivaniševića i mlade teniske zvijezde i ambasadora marke Hublot Borne Ćorića s najsretnijim mladim obožavateljima koji su dobili priliku da zaigraju sa svojim idolima.

Na obalama Jadranskog mora i smješten u kompleksu ITC Stella Maris, središnji je teren dobio ime po hrvatskoj teniskoj legendi Goranu Ivaniševiću, koji je davne 1990. godine, u svojoj 19. godini, izborio finale prvog turnira u UMAGU. S kapacitetom od 3.500 sjedala, središnji je teren bio domaćin nezaboravnih utakmica i legendarnih tenisača, kao što su Gustavo Kuerten, Carlos Moya (peterostruki pobjednik) i Novak Đoković.

Stigavši zajedno na središnji teren, Borna Ćorić i Goran Ivanišević su se pridružili sretnim gostima na posebnom susretu koji je vodila poznata i uspješna radijska voditeljica Antonija Mandić.

Iznimno popularan u svojoj domovini, Goran Ivanišević je rođen u Splitu u Hrvatskoj. Tenisom se profesionalno počeo baviti 1988. godine te je brzo poznao poznat zahvaljujući svom snažnom, napadačkom stilu igre i iznimno snažnom servisu. Goran Ivanišević se izborio za finale Wimbledona za pojedince 1992. i 1994. godine, te je na kraju 1994. bio drugi najbolji tenisač svijeta, što je njegov najbolji rezultat karijere. Godine 1998. se izborio za svoje treće finale Wimbledona. Igrajući svoje četvrto finale Wimbledona 2001. godine protiv Pata Raftera, osvojio je svoj prvi Grand Slam naslov u 30. godini života. 10. srpnja 2001. u rodnom su ga gradu Splitu dočekali kao heroja, gdje se više od 150.000 ljudi okupilo kako bi proslavilo njegovu pobjedu.

Borna Ćorić je rođen u Zagrebu 1996. godine, a tenisom se profesionalno počeo baviti 2013. godine. U srpnju 2015. postigao je svoj najbolji rezultat kao tenisač pojedinac, kada je bio rangiran kao 33. igrač svijeta. Često ga se opisuje kao jednog od najtalentiranijih trenutno aktivnih mladih tenisača. Borna je ambasador marke Hublot postao 2015. godine, a s tom su mu markom zajednički osjećaj izvrsnosti, strast i velikodušnost koje su ga, zajedno s Goranom Ivaniševićem, vodile na jučerašnje upoznavanje u sklopu turnira UMAG.

Nekolicina najmlađih sretnika, uz pratnju svojih entuzijastičnih roditelja, dobilo je priliku zaigrati s Goranom Ivaniševićem i Bornom Ćorićem u toploj i prijateljskoj atmosferi na crvenoj glini središnjeg terena. Oba su tenisača izvukla sretnog dobitnika 4 ulaznice za finale turnira UMAG sljedeće nedjelje, na kojem se najmlađi obožavatelji nadaju vidjeti Bornu Ćorića kao pobjednika.

Benoit Lecigne, direktor marke za Hublot u Istočnoj Europi, Francuskoj, zemljama Beneluxa, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i Skandinaviji, izjavio je sljedeće: “Ponosni smo što su danas na turniru u UMAGu naš ambasador marke Hublot, Borna Ćorić, i naš prijatelj marke, Goran Ivanišević, odvojili svoje vrijeme kako bi se družili s najmlađim obožavateljima tenisa te tako pokazali predanost, brigu o mlađim generacijama, prijateljstvo i jednostavnost, koje su sve vrijednosti ključne za marku Hublot.“

Tom prigodom Goran Ivanišević i Borna Ćorić nosili su satove Hublot Big Bang Unico i Big Bang Meca 10 koji utjelovljuju napredak u proizvodnji i otvorene brojčanike koji otkrivaju ljepotu mehanike satova Hublot, vidljivu na prvi pogled.

19. travanj 2024 10:26