Ukratko
StoryEditor

iLogistički centar Ljubljana cargo-partnera započeo s radom

09. Kolovoz 2019.

cargo-partner uspješno je dovršio izgradnju modernog logističkog kompleksa u blizini Zračne luke Ljubljana sa skladišnim prostorom od 25 000 m². iLogistički centar radi već od početka kolovoza, a službeno otvorenje će biti u rujnu.

iLogistički centar od ukupno 25.000 m² skladišnog i 4.000 m² uredskog prostora, trenutno je jedan od najvećih skladišnih kompleksa u regiji. Namijenjen je opsluživanju klijenata i partnera u Sloveniji, kao i drugim zemljama srednje i jugoistočne Europe. Unatoč složenosti i veličini zgrade, gradnja je završena u roku od jedanaest mjeseci. Operativne aktivnosti skladišta započele su s radom već od početka kolovoza, a preseljenje ureda i skladišta lociranih u Ljubljani je također krenulo.

Novi cargo-partnerov iLogistički centar u blizini Zračne luke Ljubljana nudi kratkoročno i dugoročno skladištenje, kao i sveobuhvatan portfelj usluga s dodanom vrijednosti, uključujući pakiranje, označavanje, cross-docking, konsolidaciju, višekanalnu distribuciju, e-fulfilment i ostale usluge ugovorne logistike. Skladište ima 44 utovarna mjesta za kamione i kapacitet skladištenja od preko 20 000 utora za palete. Uz sve to, lokacija ima površinu od 5000 m² za cross-dock skladištenje.

Viktor Kastelić, generalni direktor za cargo-partner Slovenija, zadovoljan je pravodobnim završetkom izgradnje centra i mogućnostima koje novi pogon nudi.

- Novi iLogistički centar velika je prekretnica za cargo-partner u Sloveniji, sigurni smo da ćemo potaknuti rast, i to ne samo lokalno u Sloveniji, već i u široj regiji. Istodobno, vjerujemo da će novo i suvremeno radno okruženje biti motivirajuće za naše kolege - rekao je Kastelić.

cargo-partner prisutan je u Sloveniji od 1996. i trenutno broji preko 100 zaposlenika.

Novootvoreni iLogistički centar Ljubljana u prvoj fazi otvara 30 novih radnih mjesta što je značajan doprinos gospodarskom razvoju regije. Agencija SPIRIT Slovenija je 2018. pozdravila cargo-partnerov doprinos sa nagradom Invest Slovenia FDI u kategoriji logistički centar / središte.

19. travanj 2024 17:05