Ukratko
StoryEditor

Katarina Kadunc nova je partnerica u Deloitteu Hrvatska

27. Srpanj 2022.
Katarina Kadunc

Katarina Kadunc partnerica je u Deloitteu Hrvatska zadužena za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Posjeduje više od 19 godina radnog iskustva na području revizije i savjetovanja. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, specijaliziravši se za područje financija, računovodstva i revizije. Ovlašteni je revizor u Hrvatskoj i Sloveniji. Završila je osposobljavanje na Slovenskom revizorskom institutu stekavši titulu ovlaštenog revizora te internog revizora. Članica je engleske udruge ovlaštenih računovođa (ACCA).

Kadunc posjeduje bogato iskustvo u primjeni Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja ("MSFI"), Slovenskih računovodstvenih standarda ("SRS") i Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja ("HSFI").

Stručnjakinja je u području računovodstvenog savjetovanja. Posebno je specijalizirana za reviziju banaka, investicijskih fondova uz nefinancijske kompanije. Ima više godina iskustva u području korporativnog upravljanja i interne revizije.

Također je voditeljica inicijative vezane za upravljanje talentima unutar Deloittea, u braku je i majka je dvojice sinova.

- Veselim se mojoj ulozi u Deloitteu Hrvatska te se radujem novim izazovima. Nakon 19 godina rada i iskustva u Deloitteu u Sloveniji, radujem se mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem dodatnom razvoju poslove zajednice i okruženja u kojem djelujem - istaknula je Kadunc.

21. travanj 2024 07:45