Ukratko
StoryEditor

Malim poslovnim korisnicima A1 Hrvatske dostupna su nova rješenja za unaprjeđenje poslovanja

05. Listopad 2023.

Nakon lansiranja nove ponude za privatne korisnike, A1 Hrvatska predstavila je unaprijeđene mobilne tarife i fiksne pakete za male poslovne korisnike. One su po prvi puta izrađene specifično za ovaj segment korisnika. Nova A1 ponuda za male poslovne korisnike skrojena je prema njihovim specifičnim potrebama te odgovara konkretnim benefitima koji omogućavaju dodatnu fleksibilnost i uštede.

Povećana sigurnost i lakše upravljanje mobilnim uslugama

Najveći noviteti dolaze uz mobilne usluge, koje su prilagođene posebnim potrebama s kojima se susreću mali poduzetnici, s ciljem unaprjeđenja njihovog poslovanja. Riječ je o uslugama uz koje korisnici mogu bezbrižno i potpuno sigurno uživati u najbržem dostupnom internetu i pozivima na A1 mreži.

Uz poboljšanje sigurnosti, nova rješenja odgovaraju i na potrebe za povećanom fleksibilnosti u upravljanju mobilnim uslugama. Ponovno je omogućena MultiSIM usluga, jedinstveno rješenje na hrvatskom tržištu, uz koju korisnici mogu svoje uređaje, poput laptopa, tableta ili pametnog sata povezati s glavnom mobilnom tarifom, unaprjeđujući svoju produktivnost. Korisnici se mogu i manje brinuti tijekom putovanja u druge države jer su njihove tarife nadopunjene s više međunarodnih i roaming minuta te je uključen i podatkovni promet u regiji, kako bi korisnici mogli bezbrižno poslovati u svim susjednim državama. Na kraju, malim se poduzetnicima daje mogućnost korištenja A1 Walleta, virtualnog novčanika u koji se transparentno dodaje sav budžet ostvaren prilikom aktivacije mobilnih linija. Riječ je o fleksibilnom rješenju za pametno upravljanje vlastitim budžetom, koji se može koristiti za nabavku novih uređaja kad god to korisnik poželi.

Najveće dostupne brzine uz WiFi 6

Uz novitete u mobilnim uslugama, male poslovne korisnike očekuju i benefiti u fiksnim tarifama, uz koje također mogu unaprijediti svoje poslovanje. Najveći novitet dolazi u obliku nove premium opreme, koja kombinira već dobro poznatu najveću gigabitnu fiksnu mrežu od A1 s WiFi 6 routerom i mesh uređajem. Prilikom ugovaranja ove usluge, A1 tehničari dolaze u prostor, izvode mjerenja i instaliraju opremu kako bi svaki kutak ureda bio pokriven vrhunskom mrežom uz brzinu od 2 Gbps i stalno niskom latencijom veze.

Unaprijeđena je i TV usluga, koja donosi više od 220 kanala i mogućnost potpuno prijenosnog korištenja, što znači da se može gledati na velikom ekranu na lokacijama na kojima nije instaliran fizički prijamnik za digitalni signal. Dovoljno je da se korisnici na smart TV aplikaciji A1 Xplore Tv prijave na korisnički račun i uživaju u TV sadržaju. Osim gledanja na drugim TV ekranima, unaprijeđena TV usluga omogućuje gledanje i putem mobilnih uređaja i korištenje dva TV ili pametna uređaja istodobno.

- Ovo je prvi put da smo naše mobilne tarife potpuno prilagodili malim poslovnim korisnicima, koji sada mogu bezbrižno surfati u inozemstvu, koristiti mobilni internet na više uređaja istovremeno, a sve to uz zaštitu na samoj mreži. Osluškivanjem njihovih potreba implementirali smo i A1 Wallet, koji korisnicima nudi fleksibilnost nad budžetom i kupovanje drugih uređaja. I na kraju, sljedeći povratne informacije, u ponudu smo integrirali MOZAIK pogodnosti za konvergentne korisnike, koje donose dodatne uštede kombiniranjem više različitih usluga - izjavio je Daniel Šimić, glavni direktor za poslovne korisnike u A1 Hrvatska.

Dodatne uštede uz MOZAIK pogodnosti

Osim što donose mnogobrojne novitete, sve navedene usluge i nove tarife zadržavaju već dobro poznati i prihvaćeni MOZAIK sustav ušteda. Povezivanjem više mobilnih i fiksnih usluga mali poslovni korisnici ostvaruju uštede na ukupnom mjesečnom računu. Od sada za male poslovne korisnike vrijede i dodatne MOZAIK pogodnosti za konvergentne korisnike, kroz koje ostvaruju dodatne uštede, do maksimalno 5 eura po svakoj usluzi.

19. lipanj 2024 17:43