Ukratko
StoryEditor

Najbolja kozmetika za bebe: Kako odabrati?

11. Siječanj 2024.

Djeca su cijeli svijet za sve roditelje, a vi želite tako savršeno brinuti o djetetu! Savršena krema, savršen šampon, savršeno ulje… To je pravi san svake obitelji!

Dječja koža je vrlo nježna i zaista joj je potrebna savršena njega. Zato je Makeup.hr odlučio s vama podijeliti savršenu kozmetiku za vaše bebe!

Bubchen Kamille Baby Bad

Prilikom odabira proizvoda za njegu osjetljive kože beba važno je obratiti pozornost na njihovu sigurnost i korisna svojstva. Njemački brend Bubchen proizvodi kozmetiku za kupanje beba, koji zadovoljava sve potrebe dječje kože.

Ovaj proizvod je i pjenasta kupka, i nježan šampon bez iritacije i suza. Pruža bebi ugodan osjećaj nakon kupanja. Kozmetički proizvod sadrži prirodne biljne ekstrakte koji pomažu smanjiti crvenilo i podržavaju prirodnu obranu kože. Ovo je idealna kozmetika za bebe!

Roofa Honey Bath Gel

Vašem djetetu će se sigurno svidjeti užitak medene kupke, jer će tijekom ovog posebnog SPA rituala uroniti u osjećaj nježnosti, udobnosti i udobnosti. Roofa Honey Bath Gel ispunit će kupanje laganom i nježnom pjenom koja će nježno očistiti kožu, pružajući dubinsku hidrataciju i omekšavanje. Ova kozmetika za bebe ima siguran sastav, što ga čini idealnim za novorođenčad.

Ovaj gel sadrži ekstrakt aloe vere koji hidratizira, umiruje i obnavlja kožu, dok ekstrakt meda ima protuupalna svojstva za sprječavanje iritacije i crvenila.

Zahvaljujući ovom proizvodu dijete će biti zadovoljno kupanjem, a koža će mu biti zahvalna za dobru njegu.

Chicco Baby Moments Body Wash

Za bebe, najbolje je uvijek najsigurnije! Chicco gel za kupanje ‘No Tears‘, izrađen s posebnom brigom za zdravlje beba, dio je linije Baby Moments.

Ovaj gel za tijelo sastoji se od 93 posto prirodnih sastojaka i sadrži obogaćeni ekstrakt nevena. Gel, nježno se pretvarajući u laganu baršunastu pjenu, nježno uklanja sve nečistoće s djetetove kože, pružajući joj vlažnost i mir.

Chicco Baby Moments Body Wash idealan je izbor od prvih dana bebinog života. Nježna formula koja održava status ‘bez suza‘, ne nadražuje sluznicu očiju i obogaćena je ekstraktom nevena. Uz neutralnu razinu pH, sadrži 93 posto prirodnih sastojaka, te se može koristiti za svakodnevno kupanje.Ovaj gel pažljivo čisti i vlaži nježnu bebinu kožu, pomaže u ublažavanju iritacija i umiruje kožu. Lako se ispire i ostavlja ugodnu aromu na tijelu. Boca je izrađena od 100 posto reciklirane plastike, vodeći računa o okolišu.

Ovo je stvarno najbolja prirodna kozmetika za bebe!

Weleda Calendula Pflegeol

Njega kože novorođenčadi nije lak zadatak, ali je izuzetno važan. Dječjoj gustoj koži potrebno je stalno vlaženje ili, naprotiv, određeno vrijeme sušenja, ovisno o određenim područjima. Najosjetljivije je područje ispod pelene, gdje često zna doći do problema.

Nježno dječje ulje Weleda Calendula Pflegeol može dijete osloboditi ovih tegoba. Sastoji se od ulja sezama, nevena i kamilice koji smiruju druge upale, pomažu sušiti kožu i napuniti je korisnim tvarima.

Budući da su svi sastojci ovog ulja biljnog podrijetla, idealno je za njegu kože beba koje su sklone alergijskim reakcijama. Ova kozmetika za bebe ne sadrži aromatsku komponentu, što je vrlo važno kod fizioloških masaža, pa se često preporučuje djeci mlađoj od godinu dana.

HiPP BabySanft

Biti majka velika je odgovornost, što znači odabrati samo najbolje za bebu. Igračke i odjeća samo su dio popisa. Također je važno njegovati dijete uz pomoć posebnih proizvoda koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe osjetljive dječje kože. Vlažne maramice poznatog brenda Hipp idealne su za to!

Ove meke i pahuljaste maramice brzo čiste nježnu dječju kožu. Oni su hipoalergeni, ne sadrže alkohol i štetne kemijske komponente, a posebna impregnacija nema miris. Održavajući neutralnu pH razinu, ove maramice ostavljaju najosjetljivije dijelove kože glatkima, a neugodni osjećaji se povlače. I još uvijek ovu kozmetiku za bebe možete koristiti od prvih dana djetetovog života.

Odaberite kozmetiku za bebu s ljubavlju! Uostalom, oni zaslužuju samo najbolje od prvih dana!

29. travanj 2024 07:50