Ukratko
StoryEditor

Najveći SEO Meet up okupio stručnjake iz regije

03. Lipanj 2023.

U Zagrebu u WESPA Business & Lounge co-working prostoru je održan SEO Meet #5 u do sada najvećem izdanju. Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanja vodećih eksperata u industriji. Uz pomoć generalnog sponzora, najveće content marketing platforme WhitePress.  SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu, navode u priopćenju.

- Bila mi je iznimna čast ugostiti stručnjake iz SEO svijeta. Ponosni smo što smo napravili najveći regionalni edukacijski događaj u Hrvatskoj. WhitePress kao najveća SEO i Content Marketing platforma pokriva 29 tržišta, s timom lokalnih copywritera kreiramo sadržaj za naše klijente, koji objavljujemo na više od 60 000 portala. Veseli me što je naša regija konačno postala svjesna važnosti ove industrije - naglasila je Vida Janeković, WhitePress Country Manager Adriatic Region

Peto izdanje SEO Meeta, kao i uvijek organizirali su osnivači Facebook grupe SEO Hrvatska.

Teme predavanja bile su fokusirane na budućnost SEO-a i primjenu najnovijih trendova u industriji. 5 predavača i 4 panelista dijelili su svoje znanje, iskustvo, ali i predikcije o promjenama koje se očekuju u industriji.

SEO Meet #5 započeo je s Krešimirom Ćorlukićem iz WLDM-a koji je govorio o lokalnom SEO-u i analizi alata koje koristi.

Najpoznatija SEO stručnjakinja na našim prostorima, Barbara Slade Jagodić, podijelila je svoje stajalište o sadržaju koji je primjeren za objavu na webu; dok je Darius Muresan iz WhitePressa prezentirao najefikasnije metode i tehnike za uspješan link building.

Panel o budućnosti SERP-a donio je uzbudljivu raspravu u kojoj su sudjelovali Tin Đudajek, Marko Pačar, Krešimir Ćorlukić i David Peranić.

Petra Capić iz SERPrise agencije, prigodno je podijela studije slučaja o uspješnom link buildingu, a Robert Petković podijelio je svoja znanja o GA4 i implementaciji novih funkcija.

Na kraju eventa je WhitePress® odabrao tri sretna dobitnika koji su osvojili ulaznice za najveću SEO konferenciju u Europi koja se održava 05. listopada u Budimpešti. WhitePress SEO Vibes dvodnevna je konferencija na kojoj će sudjelovati svjetski lideri iz industrije na kojemu se očekuje vise od 1000 stručnjaka.

26. rujan 2023 10:11