Ukratko
StoryEditor

NFON predstavlja najbolje što videokonferencije mogu ponuditi

25. Travanj 2022.

Trend je na radnom mjestu danas takav da svi očekuju dostupnost 24 sata dnevno i sedam dana u tjednu. Tome se prilagođavaju i tvrtke i zaposlenici. Iznimno je važno da tehnologija prati te želje i pruži svu potrebnu podršku kako bi se zaposlenicima olakšao rad.

Poslovna komunikacija evoluirala je do te mjere da je sastanak na daljinu postao odraz sastanka uživo. Ne možemo reći da je iskustvo isto, ali svakako možemo reći da i videokonferencija ima svoje prednosti. Dakle, ako tražimo prednosti videopoziva ili videokonferencija, to su svakako stalna dostupnost i optimalno iskorištavanje vremena. U uredu smo dostupni putem mobitela, tableta ili računala.

I to je tek početak

Rješenje koje sve to utjelovljuje i savršeno je za hibridni način rada je NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing. Međutim, ove pogodnosti samo su početak jer rješenje koje nudi NFON čak omogućuje da sa svih uređaja upućujete i primate poziva putem jednog telefonskog broja. Vaši se poslovni partneri više se nikada neće pitati na koji vas broj nazvati – na službeni broj telefona u uredu, na mobilni telefon ili možda putem nekog od rješenja za videokonferencije? Tome je sad kraj. Uvijek vas mogu nazvati na jedan broj telefona.

Bilo da u tvrtki radite na daljinu ili ste fizički prisutni u sjedištu ili uredu tvrtke, NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing pravo je rješenje za vas. Odnosi među zaposlenicima također će ostati na najboljoj mogućoj razini uz jednostavno rješenje koje je optimizirano za uspješnu komunikaciju.

Korisničko iskustvo pritom je bez premca. Uslugu ćete moći upotrebljavati u obliku običnog telefonskog poziva ili pak dodati novu dimenziju sastancima. Pozivima se možete pridružiti samo zvukom ili i sa slikom. Možete dijeliti zaslon, uključivati i isključivati mikrofon te podići ruku i pričekati da dobijete riječ kad u pozivu ima više sudionika. Što god mislili o videokonferencijama i radu na daljinu, svi će priznati da je ugodno sugovornika i vidjeti, a ne samo čuti glas. I opet: zapamtite da ćete od sada uvijek biti dostupni na jednom telefonskom broju, što će svima s kojima se redovito ili samo povremeno čujete uvelike olakšati pozive. NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing ono je što korisnici očekuju od telefonije ili videokonferencija u budućnosti. Jednom kad pristanete na najbolje korisničko iskustvo s funkcijama koje su vam potrebne i jednostavnim sučeljem, nikad se više nećete zadovoljiti nečim manjim.

Međutim, budući da NFON misli na svoje korisnike, uvijek imamo spremnu i kakvu dobru vijest. Ovaj je put za tvrtke dostupna akcija CASHBACK.

Posebna akcija CASHBACK do kraja lipnja 2022.

NFON je od travnja do kraja lipnja 2022. za tvrtke pripremio posebnu akciju CASHBACK. Kad stari telefonski sustav mijenjate za NFON, zamjenu plaća NFON. Više o akciji i uvjetima na poveznici: https://hubs.ly/Q018Mf480

26. travanj 2024 04:15