Ukratko
StoryEditor

Novi kripto ICO po imenu Bitcoin ETF token započinje operativno razdoblje

01. Prosinac 2023.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti Bitcoin ETF token koji je povezan s Bitcoin ETF odobrenjima, čiji je lansiranje nedavno započelo pretprodaju. U samo nekoliko minuta, projekt je privukao impresivnih 15 tisuća dolara, što jasno ukazuje na snažan interes ulagača. S obzirom na ograničenu dostupnost tokena i rastuće uzbuđenje na tržištu, potencijalni investitori sada imaju priliku iskoristiti ovu priliku i osigurati svoje mjesto prije nego što se BTCETF potpuno rasproda.

Bitcoin ETF token ukratko

Potpuno originalan kripto projekt iskorištava ogroman potencijal koji proizlazi iz očekivanja odobrenja Bitcoin ETF-a. Pri tome se usredotočuje na stvaranje jedinstvenog tokena koji omogućuje ulagačima povećanje njihove izloženosti tom događaju.

Za prosječnog ulagača, dobit od Bitcoina, čak i uz ETF, može biti samo 1-3 puta veća od trenutne cijene. Međutim, novi projekt poput BTC ETF-a, usmjeren isključivo na odobrenje ETF-a, može ostvariti znatno veće dobitke zbog svoje niske tržišne kapitalizacije.

Bitcoin ETF token koristi stvarne, sofisticirane mehanizme kako bi se uskladio s odobrenjem Bitcoin ETF-a. Projekt ima unaprijed postavljene prekretnice na kojima će se spaliti određeni postotak tokena, izazivajući nestašicu i potičući rast cijene. Ove prekretnice su usklađene s događajima vezanim uz uspjeh Bitcoina i odobrenje ETF-a, što bi moglo rezultirati dodatnim skokovima potražnje i istovremenim smanjenjem ponude.

Projekt ima pet ključnih prekretnica, a svaka od njih rezultira spaljivanjem 5% zalihe tokena. Osim toga, Bitcoin ETF token uključuje mehanizam za staking. Time potiču korisnike da polažu svoje tokene na platformu kako bi ostvarili pasivne nagrade. Ova aktivnost zajednice dodatno smanjuje dostupnu ponudu BTC ETF-a, dodatno pojačavajući dinamiku ponude i potražnje.

No, Bitcoin ETF nije samo financijski instrument. To je i ideologija te pokret. Web stranica projekta sadrži agregirani odjeljak s vijestima, prateći najnovija zbivanja vezana uz Bitcoin ETF s cijelog interneta. Ova sekcija služi kao resurs za informiranje korisnika, pomažući im da bolje razumiju tržišta kako se približava odobrenje ETF-a.

Kupite Bitcoin ETF token

Detalji ICO-a kripto Bitcoin ETF tokena

BTCETF token, s ukupnom ponudom od 2.100.000.000 tokena, otvara svoju pretprodaju s inovativnim pristupom. Početna cijena od 0,0005 dolara za 40% tokena postupno će rasti tijekom pretprodaje, prvi put nakon pet dana.

Dodatnih 25% tokena bit će dodijeljeno zajednici kroz nagrade. 25% biti spaljeno na ključnim prekretnicama projekta, prateći temeljnu Bitcoin ideologiju. Posljednjih 10% tokena rezervirano je za likvidnost razmjene, osiguravajući fluidno iskustvo kupnje i prodaje BTC ETF-a.

Ovaj inovativni pristup osigurava da 100% BTC ETF tokena pripada zajednici, potičući organski rast cijena na dugoročnoj razini.

Zainteresirani investitori koji žele sudjelovati u pretprodaji BTC ETF tokena mogu posjetiti službenu web stranicu Bitcoin ETF projekta. BTC ETF je ERC-20 token, a pretprodaja prihvaća plaćanja u ETH, USDT ili bankovnim karticama.

Nedavno su projekti vezani uz Bitcoin premašili sam Bitcoin u postignutom uspjehu

S obzirom na uspjeh niza projekata povezanih s Bitcoinom i jedinstveni slučaj upotrebe Bitcoin ETF tokena, projekt izgleda kao da ima ogroman potencijal za rast.

Nedavno su dobro utemeljene alternative Bitcoina zabilježile značajan porast. Primjerice, Bitcoin Cash je ove godine porastao za impresivnih 92%. Bitcoin SV je zabilježio rast od 34% samo ovog mjeseca. No, ovaj zamah dijele i noviji projekti koji se vežu uz Bitcoin.

Projekt Stake-to-Earn BTC20 doživio je impresivan rast od čak 7 puta nakon ICO-a, što je rezultiralo značajnim profitima za rane ulagače u vrlo kratkom roku.

Ipak, posebna prednost Bitcoin ETF tokena leži u povezanosti s nadolazećim odobrenjima ETF-a. Prema izvješću CryptoQuanta, Bitcoin spot ETF-ovi bi mogli donijeti dodatnih 1 bilijun dolara na tržište kriptovaluta. Tržišna kapitalizacija Bitcoin ETF tokena pri lansiranju iznosit će samo 12 milijuna dolara, postavljajući ga kao jednu od rijetkih kriptovaluta usmjerenih na to pitanje. U tom smislu, dobitak od 10-100 puta nije isključen.

S obzirom na rast cijene ICO-a u proteklih pet dana, oni koji žele ostvariti maksimalni potencijal morat će djelovati brzo.

Kupite Bitcoin ETF tokene

26. srpanj 2024 03:22