Ukratko
StoryEditor

Osnaživanje radnih mjesta: Henkel Hrvatska preuzeo jedanaesti Poslodavac Partner certifikat

29. Studeni 2023.

Henkel Hrvatska je i ove godine preuzeo Poslodavac Partner certifikat i potvrdio unapređenja u području upravljanja ljudskim potencijalima. Od ulaska u projekt 2010. godine, Henkel Hrvatska kontinuirano postavlja i postiže visoke standarde u kreiranju kvalitetnijih radnih mjesta.

Stručnjaci SELECTIO Grupe, najveće grupacije za savjetovanje u ljudskim potencijalima u regiji, istaknuli su odlične rezultate Henkela Hrvatska prolaskom kroz detaljnu evaluaciju HR sustava, kojom je ocjenjeno sedam ključnih područja životnog ciklusa zaposlenika. Ove godine su najbolji rezultati zabilježeni u područjima transformacija i razvoj, te zadržavanje i dobrobit.

Usredotočenost na razvoj

Henkel Hrvatska radi na kontinuiranom unapređenju broja i kvalitete edukacija. Svako unapređenje u području edukacija oblikovano je nastavno na pažljivo slušanje i analizu povratnih informacija samih polaznika, što znači prilagodbu i povećanje kvalitete edukacijskih inicijativa prema stvarnim potrebama. Svi su zaposlenici aktivno uključeni u programe usavršavanja digitalnih kompetencija, što odražava predanost organizacije njegovanju dinamičnog i poticajnog radnog okruženja. Henkel Hrvatska prepoznaje vrijednost inovativnog pristupa radu pa su u organizaciji uspostavljeni i programi priznanja za inovativnosti i postizanje izvanrednih rezultata.

Evaluacija HR sustava kroz koju Henkel Hrvatska prolazi prilikom recertifikacije za Poslodavac Partner, pruža dragocjen uvid u postignuća prethodne godine i sugerira jasan smjer ka unapređenjima koja žele ostvariti u budućnosti. Danas je Poslodavac Partner proveden u više od 200 organizacija iz preko 50 zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela čime je on postao puno više od priznanja. 

27. travanj 2024 00:20