Ukratko
StoryEditor

Počeo je Sajam poslova u turizmu: Više od 170 oglasa za posao, na kontinentu i obali

20. Veljača 2019.

Od danas, 20. veljače, do 27. veljače u ponoć održava se treći online Sajam poslova u turizmu. S obzirom da je turizam djelatnost u kojoj je učestala mobilnost radne snage, Sajam je virtualnog karaktera i dostupan je putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), prijava na oglase je jednostavna putem kratkog obrasca, a postoji i mogućnost chata s poslodavcima.

Ponuda poslova: od konobara do programa pripravništva za hotelske menadžere

U osam dana trajanja, sve zainteresirane očekuje više od 170 oglasa za posao. U pitanju su poslovi za stalno ili na određeno vrijeme, u hotelu, restoranu, turističkoj agenciji, casinu ili u nekom drugom turističkom ili ugostiteljskom objektu.

Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su: Maistra hoteli, Radisson Split, Le Meridien Lav, Lafodia Sea Resort, Bluesun hoteli, Dubrovački zalasci sunca, Falkensteiner hoteli, Pine Beach Pakoštane, Remisens hoteli, Liburnia riviera hoteli, Jadranka hoteli, Dubrovački vrtovi sunca, Turisthotel, Doğuş Grupa, Hedera Estate, Tatami trade, Libertas Rixos, Major Internacional, Roan Camping Holidays, Hotel Cornaro, Vis hoteli, Esplanade hotel Zagreb, Hoteli Njivice, Cresanka, Restoran Giaxa, Lošinjska plovidba turizam, Hotel Božica, Merkur Casino, Camp California, Restoran Amico, Hotel Pastura, Hotel Ikador, Restoran Antika, Villa Miramar, Restoran Adriatic Grašo i Hotel La Luna.

Na Sajmu se predstavlja i EduCentar.net, portal s ponudom edukativnih programa, koji ovom prilikom svim posjetiteljima nudi razne tečajeve po posebnoj cijeni.

Velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, voditelja restorana, animatora, slastičara, pomoćnog osoblja u kuhinji i sobarica.

Zanimljiva je i ponuda programa pripravništva za buduće hotelske menadžere te oglasi za posao čije pozicije nisu primarno ‘turističke‘, ali su hotelima potrebne, kao npr. farmaceut, tehničar u održavanju ili sales manager.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

25. ožujak 2023 07:44