Ukratko
StoryEditor

Stigla je nova jesenska kolekcija s.Oliver Black Label brenda

24. Listopad 2023.
All red look, odijelo od samta i dugačka jakna

Nova jesenska kolekcija s.Oliver Black Label brenda oličenje je ženstvenosti. Glavne zvijezde su monokromatski, klasični komadi koje svaka žena treba u ormaru začinjeni s trendi komadima poput odijela od samta. Boje i jasne siluete definiraju dizajn za ovaj mjesec – moderan i bezvremenski u isto vrijeme.

Svakodnevna moda

s.Oliver Red Label je brend svakodnevne, ležernije odjeće. Karirani uzorak u novoj kolekciji posebno volimo jer je prikladan u svim prilikama, i onda kada želimo eleganciju, ali i kada smo raspoloženi za ležernije stilove. Ovaj put malo smo začinili stvar pa ćete u novoj kolekciji pronaći mini sako i suknju po uzoru na strane školske uniforme, ali i modne dodatke koji će podići vaše jednobojne modne kombinacije. Samt je materijal koji se ove sezone vratio na velika vrata, a u novoj kolekciji imamo pravu kombinaciju s kojom ćete se istaknuti.

image

Krem look, karirano i samt

Za sve koji odgađaju zamjenu garderobe do zadnjeg trenutka, znamo odakle krenuti! Naša nova kolekcija puna je modernih, trendi jakni poput prošivene, duge jakne punjene kvalitetnim PES materijalom koja će vas grijati ove hladne sezone ili kraćih jakni i kaputa za one manje zimogrozne.

26. travanj 2024 00:34