Ukratko
StoryEditor

The Future is Glowing: U futurističkom sjaju predstavljen glo

08. Rujan 2018.

Ekskluzivan event The Future is Glowing održan je u petak navečer na Zagrebačkom velesajmu gdje su se okupili vodeći ljudi iz biznisa te društvene i medijske scene kako bi pozdravili najnoviji proizvod koji je na hrvatsko tržište lansirao British American Tobacco.

>>> Stigao glo: BAT lansirao nov inovativan proizvod na hrvatsko tržište

Tehnološka inovacija, premium uređaj nove generacije “glo” predstavljen je javnosti u četvrtak kada se, zajedno s neo stickovima potrebnim za njegovo konzumiranje, našao u prodaji diljem Hrvatske. Na tom predstavljanju prisustvovali su visoki predstavnici BAT-a predvođeni Antalom Bekefijem, direktorom kompanije za Adria regiju, koji je sudjelovao i u programu na Zagrebačkom velesajmu. Uvažene goste tom je prilikom svojom virtuoznom izvedbom počastio klavirski mag Maksim Mrvica, a uz atraktivne svjetlosne efekte večer je svojim plesno-akrobatskim nastupom osvijetlila i londonska skupina Anta Agni.

>>> Zavirili smo u srž velike ‘parne‘ transformacije u BAT-ovu R&D centru

"glo" su došla upoznati i mnoga poznata imena iz javnog života poput Nataše Janjić, Janka Popovića Volarića, Gorana Bogdana, Ivana Šarića, Marijane Batinić, Luke Nižetića, Antonije Mandić, Aleksandre Dojčinović, Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma i Rite Rumore.

26. travanj 2024 12:17