Ukratko
StoryEditor

U Aircash dolaze dva nova menadžera s iskustvom u vodećim europskim kompanijama

16. Ožujak 2023.
Borko Buturac i Gunther Egerer, Aircash
Aircash je najbrže rastuća fintech tvrtka u Hrvatskoj s ambicioznim planovima za budućnost. Njihova strategija usmjerena je na daljnji rast, ekspanziju na nova tržišta i širenje platforme za mobilna plaćanja, a nova imenovanja dva iskusna menadžera pružaju im snažnu podršku u tom procesu

Aircash širi svoje poslovanje na nova tržišta, što zahtijeva proširenje postojeće mreže zaposlenika. U skladu s tim, Aircash je angažirao novog stručnjaka iz Austrije.

Gunther Egerer novi je direktor distribucijskog odjela u Aircashu, ima vrhunsko iskustvo u razvoju prodajnih strategija i poslovanju, stečeno kroz impresivan radni staž njegove prethodne pozicije u vodećim fintech tvrtkama poput SEPA express (član Banking Circle), PayPlug (bivši Dalenys – BPCE Bankarska grupa), Cashto Code, Much Better i Paysafe. Gunther se istaknuti stručnjak na području prodaje i poslovanja, a njegov dolazak u Aircash predstavlja velik i vrijedan korak u daljnjem rastu i razvoju tvrtke.

Još jedan iskusan menadžer Borko Buturac pridružio se Aircashu kao direktor operativnih poslova. Tijekom rada u međunarodnim kompanijama kao što su INA, Rewe grupa i Mercator stekao je značajno iskustvo u prodaji, financijama i upravljanju poslovanja što će mu pomoći u daljnjem razvoju operativnih procesa u Aircashu. Uz izvrsnu sposobnost rada s ljudima i motiviranja tima za postizanje uspjeha, Borko svoje iskustvo u upravljanju i organizaciji dovodi u Aircash, kako bi unaprijedio operativne procese i povećao efikasnost tvrtke.

- Iznimno nam je drago što imamo Gunthera i Borka u našem timu. Obojica imaju sjajne karijere u prodaji i financijskoj industriji, a njihovo iskustvo i znanje zasigurno će doprinijeti daljnjem razvoju naše kompanije - rekli su iz Aircasha.

Dolazak dva izuzetno iskusna direktora iz jakih kompanija predstavlja dodatni korak u daljnjem razvoju poslovanja, a očekuje se da će njihovo znanje i iskustvo donijeti nove inovativne ideje i još snažniji iskorak u širenju na nova tržišta.

19. lipanj 2024 14:00