Ukratko
StoryEditor

Upoznajte Effectus visoko učilište - studij sa stopom zaposlenosti od 98%!

16. Rujan 2022.
effectus s

EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište, poznato po akreditacijama modernih i inovativnih studijskih programa te na izvrsnosti u izvođenju poduzetničkih studija, dugi niz godina intenzivno unaprjeđuje kvalitetu studija.

Svojom širokom paletom poslovno usmjerenih studijskih programa osigurava stjecanje znanja i vještina iz poduzetništva, prvenstveno znanja iz ekonomskih, financijskih i pravnih područja koji su prema najnovijim trendovima na tržištu rada studiji budućnosti.

Koje studijske programe nudi Effectus?

Stoljetna je tradicija izučavanja poduzetništva kao znanstvene i praktične discipline na poslovnim učilištima zemalja razvijenoga tržišnog gospodarstva. Nakon preddiplomskog studija Financije i poslovno pravo koji je temelj poduzetničkih znanja, moguće je upisati i diplomski studij Poslovnog upravljanja – MBA sa 6 smjerova kao nastavak i nadogradnju na stečena znanja i vještine preddiplomskog studija.

Menadžment financija; Menadžment ljudskih potencijala i znanja; Porezi i poslovno pravo; Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment; Bihevioralna ekonomija; smjerovi su koje studenti odabiru na drugoj godini diplomskog studija Poslovno upravljanje – MBA, a koji dodatno studente specijaliziraju u određenom području, ovisno o interesu studenata.

Novost u ponudi studijskih programa, ne samo na Effectusu, već i u Hrvatskoj, je vrlo inovativan i moderan smjer diplomskog studija Poslovno upravljanje – MBA pod nazivom Bihevioralna ekonomija. Ovaj smjer nudi veliki spektar visoko specijaliziranih znanja iz područja kao što su neuromarketing, bihevioralni marketing, bihevioralna teorija igara, odlučivanje u uvjetima rizika i nesigurnosti i psihologija odlučivanja.

Činjenica koja izdvaja Effectus od ostatka visokih učilišta je kontinuirana edukacija i priprema studenata za tržište rada, odnosno usvajanje potrebnih kompetencija za zahtjevno tržište rada. To dokazuje i stopa zaposlenosti studenata od 98,1% nakon završenog studija.

Zašto upisati Effectus?

Male obrazovne skupine omogućuju individualan pristup svakom studentu, a ujednačen omjer teoretske i praktične nastave uz obveznu praksu kod odabranih poslodavaca za vrijeme studiranja, pruža studentima kvalitetnije znanje i povezivanje nastavnog materijala s realnim poslovnim situacijama. Programi studiranja odgovaraju i na izazove razvoja novih tehnologija te opremaju studente sa svim potrebnim vještinama i znanjima.

Više informacija potražite i na https://effectus.com.hr/

16. travanj 2024 06:26