Ukratko
StoryEditor

Zablistajte u novoj s.Oliver kolekciji

21. Studeni 2023.
S.oliver kolekcija žene

s.Oliver Black Label je brend koji nudi modernu i elegantnu odjeću za žene koje se žele istaknuti u svakoj prilici. Nova blagdanska kolekcija puna je šljokica i baršuna koji svakom izgledu daju dašak glamura i luksuza. Svečani i elegantni materijali savršeni su za božićne domjenke i zabave koje nas čekaju u ovom periodu. Otkrijte s.Oliver Black Label blagdansku kolekciju i pripremite se za nezaboravne trenutke! Donosimo vam tri ideje koje će vas inspirirati za nadolazeću sezonu.

LOOK 1 – ODVAŽNA U ROZOM

Tko može odoljeti jednobojnom odijelu? Još kada je u odvažnoj rozoj nijansi, pokazuje hrabrost i stil. Odličan izbor za božićni domjenak.

LOOK 2 - TRENDSETTERICA

S jedne strane sako i svečane hlače daju dozu elegancije, a s druge strane šljokice i baršun pokazuju da ste osoba koja postavlja trendove. Odličan izbor za novogodišnju noć!

LOOK 3 – CRNA & ŠLJOKICE

Elegantan i prigodan za sve prilike, nikada dosadan, uvijek poseban = crni kombinezon! All black outfit podignite sakoom sa šljokicama i spremni ste za još jednu božićnu zabavu!

image

S.oliver kolekcija žene

foto

COZY BLAGDANSKA IZDANJA

Blagdansko ozračje već se osjeća  u zraku, ali i na našim modnim kombinacijama!

Naša nova Red Label kolekcija oduševit će vas toplim božićnim puloverima i idejama za stilove koje možete nositi svaki dan, ali i modnim kombinacijama u kojima ćete se osjećati kao glavna zvijezda božićnih i novogodišnjih zabava.

Za muškarce, s.Oliver donosi tri različite ideje koje će vas istaknuti u svakoj prilici. U glavnoj ulozi prve muške kombinacije je crno-bijeli božićni pulover čiji je sastav 50% vuna i 50% pamuk tako da će vam garantirano unijeti toplinu u hladne zimske dane. U drugom looku predstavljamo vam bijeli pulover sa zipom koji se može nositi na bezbroj načina, a naš je prijedlog da ga kombinirate sa sivim trapericama i dodacima poput prsluka ili šala koji će dodati blagdanski štih vašem izgledu. Treći prijedlog za muškarce je elegantno sivo odijelo i bijela košulja sa zanimljivim motivima trokutića. Spremni ste za blagdansko vrijeme i novogodišnji party!

image

S Oliver_5

foto

Za žene, s.Oliver donosi tri ideje koje odmah možete kopirati! Blagdansko vrijeme karakteriziraju šljokice, perlice, crvena boja i svi uočljivi detalji koji podsjećaju na predbožićno vrijeme. Najpoželjnija boja je svakako crvena, a ove sezone najviše ćemo nositi udobne, kvalitetne crvene pulovere koji se odlično kombiniraju uz prsluk s teddy postavom za dodatnu toplinu i moderan izgled. Drugi prijedlog za svaki dan je crvena dolčevita uz pletenu vestu leopard uzorka i sive traperice. Treći prijedlog modne kombinacije rezerviran je za novogodišnji party ili blagdansku zabavu! Dugačka crna haljina sa svjetlucavim efektom i jakna od umjetne kože su uvijek dobra ideja, zar ne?

image

S Oliver_4

foto

Nova kolekcija dostupna je u svim s.Oliver trgovinama!

26. travanj 2024 00:57