Uncategorized
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u vrhu Orbica, Sberbanbka, Ghetaldus optike…

05. Srpanj 2019.

Vesna Rendulić nova je članica Uprave ORBICA, u kojoj je sad petero direktora na čelu s Jurijem Tršanom.

Alexei Mikhailov novi je predsjednik NO-a SBERBANKA umjesto Stefana Karla Zapotockyja, a Rainer Schamberger novi je član NO-a umjesto Alexandera Titova. Novi mandat dobili su zamjenik predsjednika NO-a Kornél Halmos i članovi Dragutin Bohuš i Dmitry Kuzin.

Vandri Montabelo novi je direktor GHETALDUS OPTIKE iz Zagreba umjesto Barbare Križanić Cvetan, koja je na toj poziciji bila prethodne dvije i pol godine. Montabelo dolazi iz tvrtke EUROCOMPANY99, a u poslovnoj zajednici najpoznatiji je kao menadžer u MEPASU Mirka Grbešića; od 2007. do 2014. bio je na čelu zadarske MARASKE.

Veli Dincel nije više prokurist HENKELA CROATIA iz Zagreba. Prokura je dodijeljena Marku Mintasu i Đorđu Popoviću, pa sad tvrtka ima šestero prokurista.

Prokura u tvrtki IGEPA PLANA iz Zagreba oduzeta je suvlasniku Tončiju Despotu, a dodijeljena Goranu Paleki.

Dosadašnji prokurist tvrtke PAUL HARTMANN iz Zagreba Matevž Cimerman unaprijeđen je u direktora umjesto Jensa Dietera Marquanda.

Helmut Alexander Gruber novi je član NO-a tvrtke HETA ASSET RESOLUTION HRVATSKA umjesto Thomasa Brachmanna.

Ante-Janko Bobetko novi je član Uprava HAMAC-BICRO-a i pridružio se predsjedniku Uprave Vjeranu Vrbanecu, te članovima Marijani Oreb i Mariju Turaliji.

Promijenila se vlasnička struktura IKOM-a iz Zagreba jer je iz vlasništva izašlo 17  suvlasnika, fizičkih osoba, pa je ostalo 64 suvlasnika.

Katarina Bačić nova je direktorica INŽENJERSKOG BIROA iz Zagreba umjesto većinskog vlasnika Mladena Mlinarevića.

Matija Kurilić-Radić nije više član Uprave PAŠKE SIRANE. u Upravi su ostali predsjednik Ante Oštarić i član Damir Pernar. Njih dvojica zajedno imaju 41% dionica, a Kurilić-Radić 17%.

Robert Maganić novi je direktor DALEKOVODOVE tvrtke PROIZVODNJA MK I OSO (nekadašnja DALEKOVOD-PROIZVODNJA) iz Velike Gorice, umjesto Igora Vrdoljaka.

Prokurist Ivan Štimac formalno je izašao iz suvlasništva u BDO CROATIJI. Uz Jeni Krstičević, Zdenka Balena i Zorana Vuka, novi suvlasnik je BDO GRUPA, koja je u vlasništvu predsjednika Uprave BDO CROATIJE Hrvoja Stipića, Štimca, te IVSOL SMARTCOMA u vlasništvu Darka Horvata.

07. kolovoz 2022 12:08