Život
StoryEditor

Al-Hilal uvjeren da Messi sutra potpisuje astronomski ugovor od 1,3 milijarde dolara

05. Lipanj 2023.
Lionel Messi
Francuski FootMercato objavio je da je nogometaš pristao na ponudu Al-Hilala i da ga 6. lipnja planiraju predstaviti kao novog igrača

Posljednjih se mjeseci ne stišavaju navodi o prelasku još jedne nogometne zvijezde u nogometni klub iz Saudijske Arabije.

Naravno, riječ je o Lionelu Messiju koji i službeno odlazi iz Paris Saint Germaina i kojeg saudijski Al-Hilal mami ugovornom navodno vrijednim nevjerojatnih 1,3 milijarde dolara.

Početkom prošlog mjeseca, svjetski su se mediji raspisali o tome kako će argentinski nogometaš definitivno stopama svog ‘konkurenta‘ Cristiana Ronalda, ali je njegova obitelj demantirala natpise tvrdeći da još uvijek ništa nije potpisano. U igru je tad upala Barcelona koja također vrbuje Messija.

No, nakon što je i službeno potvrđeno da Messijev ugovor s francuskim PSG-ijem ističe koncem mjeseca, francuski portal FootMercato objavio je da je nogometaš pristao na ponudu Al-Hilala i da ga 6. lipnja planiraju predstaviti kao novog igrača.

Nagađa se da su Messiju ponudili između 375 i 642 milijuna dolara po godini, a realizira li se i ovaj manji iznos, Messi će s trona najplaćenijeg nogometaša svih vremena skinuti Ronalda koji od Al-Nassra navodno dobiva 200 milijuna dolara po sezoni.

21. travanj 2024 13:52