Život
StoryEditor

Elon Musk ulazi u ugostiteljski biznis s futurističkim hibridom restorana, kina i punionice

31. Svibanj 2022.
Elon Musk

Filmovi koje će puštati neće trajati duže od 30 minuta, odnosno točno onoliko koliko traje punjenje Teslinih automobila

Još prije četiri godine, Elon Musk najavio je kako planira otvoriti futurističku verziju drive-in kina kao hommage staroj, holivudskoj praksi gledanja filmova iz automobila. No, ne budi lijen, Musk je svoju verziju dotjerao do ibera, pa će njegov prvi ugostiteljski projekt istovremeno biti drive-in kino, punionica za električne automobile te, kako su objavili, 'roller skates&rock' restoran.

Kako prenosi electrek, Tesla je predala sve potrebne dokumente gradskoj upravi Los Angelesa te svoj prvi lokal planira izgraditi na Santa Monica Boulevardu u Hollywoodu.

Plaćanje u Dogecoinu

Na internetu se trenutno mogu pronaći i prve skice futurističkog lokala koji će se protezati na dva kata. Kako je planirano, u prizemlju će biti kuhinja, indoor i outdoor bar, dok će na katu biti prostor za jelo, bar te kino sa sjedalima koja će 'gledati' na dva golema filmska ekrana na parkiralištu.

Prema najavama, filmovi koje će puštati neće trajati duže od 30 minuta, odnosno točno onoliko koliko traje punjenje Teslinih automobila. I, naravno, kako je u najavi napomenuo i sam Musk – lokal će primati kriptovalute, točnije, Dogecoin.

23. travanj 2024 16:00