Život
StoryEditor

I dok drugi troše milijune na zdrav život, Elon Musk doručkuje krafne

03. Travanj 2023.
Osim Muska, nezdrave i, blago rečeno, zanimljive prehrambene navike imaju i Nancy Pelosi, Trump, Bezos i Zuckerberg

Prije par dana Elon Musk je odlučio trolati liječnika i izvršnog direktora neprofitne organizacije XPRIZE, Petera Diamandisa, koji je na Twitteru objavio da je „šećer otrov“. Musk je na to odgovorio da on jede krafnu (donut) svaki dan te da je i dalje živ, a Diamandis je pojasno – „Okej, Elon, dopusti da budem precizniji. Šećer je spori otrov“.

Tvit najbogatijeg čovjeka na svijetu je viđen preko 11 milijuna puta, a osim što je, očito, zabavio publiku i Musku donio osjećaj zadovoljstva (trolanje mu je omiljeni hobi) otkrio je novi detalj o njegovim prehrambenim navikama. Za razliku od sve većeg broja bogataša koji izdvajaju milijune za zdrav život, Musk je još 2020. s Joe Roganom podijelio da zdravu hranu ne voli, odnosno da će radije jesti ukusnu hranu, a živjeti kraće. I nije jedina javna ličnost sa zanimljivim prehrambenim navikama.

Kako prenosi Business Insider, republikanka Nancy Pelosi navodno živi na sladoledu, hot dogu, tjestenini i čokoladi, a bivši predsjednik Donald Trump obožava fast-food, a McDonald‘sov jelovnik, kako je svojedobno kazao, poznaje bolje od zaposlenika tog lanca. Jeff Bezos pak voli hobotnice i jede ih za doručak, a Mark Zuckerberg je s publikom podijelio da preferira meso i to od životinja koje je sam ubio. Spomenuti slavni daju novu perspektivu čuvenoj izreci „ono si što jedeš“.

24. travanj 2024 12:56