Život
StoryEditor

Lionel Richie, Katy Perry i Take That nastupaju na krunidbi kralja Charlesa

17. Travanj 2023.
Zabava će, tvrde u BBC-iju, pokriti sve glazbene ukuse, od popa do klasične glazbe

Nakon što su ih odbile zvijezde poput Adele, Eltona Johna i Harryja Stylesa, tim koji stoji iza organizacije krunidbe kralja Charlesa konačno je uspio sastaviti listu glazbenika koji će nastupiti na svečanoj ceremoniji. Nakon što država i službeno dobije novog kralja, 7. svibnja (dan nakon krunidbe) ispred dvorca Windsor održat će zabavna svečanost za 20 tisuća posjetitelja i specijalnih gostiju.

Kako prenosi Reuters, posjetitelje i gledatelje pred malim ekranima zabavljat će pjevači Lionel Richie i Katy Perry, pop-grupa Take That, operna zvijezda Andrea Bocelli, kantautorica Freya Ridings, pjevač Bryn Terfel i kompozitor Alexis Ffrench.

Produkcija BBC-ija

Spomenutu je listu objavio BBC koji će producirati i na svojim TV i radio-kanalima prenositi veliku zabavu. Također, ‘The Coronation Choir‘, odnosno grupa članova amaterskih zborova i pjevača pojavit će se zajedno s ‘The Virtual Choirom‘, zborom koji čine pjevači iz zemalja Commonwealtha.

BBC je također najavio da će diljem Ujedinjenog Kraljevstva biti moguće vidjeti ceremoniju koja će biti projicirana na neke od čuvenih građevina i lokacija, a pratit će je visoko-produciran light-show.

Zabava će, tvrde u BBC-iju, pokriti sve glazbene ukuse, od popa do klasične glazbe, a plesne i umjetničke točke pokazat će talent britanskih, ali i umjetnika iz zemalja Commonwealtha.

29. travanj 2024 06:47