Život
StoryEditor

Novi streaming servis SkyShowtime stiže u Hrvatsku

10. Studeni 2022.

Detalji o programu i cijenama za Srednju i Istočnu Europu bit će objavljeni netom prije lansiranja platforme, 14. prosinca

Nova streaming platforma u Europi, SkyShowtime kreće s emitiranjem svog programa u zemljama Srednje i Istočne Europe. Na nedavnom su europskom predstavljanju najavili da će od 14. prosinca njihov ekskluzivan sadržaj biti dostupan gledateljima u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, a zatim će se proširiti na Albaniju, Češku, Mađarsku, Sjevernu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku u veljači 2023.

Europska platforma

Kako je izjavio izvršni direktor SkyShowtimea, Monty Sarhan, platforma je stvorena za Europu i sretni su što će novim gledateljima omogućiti pristup serijama i filmovima iz svjetski poznatih studija, kao i izbor kvalitetne zabave lokalnih mreža.

– Nakon uspješnih lansiranja diljem Sjeverne Europe i Portugala, širenje na ova važna tržišta i dovođenje SkyShowtimea do još većeg broja ljudi za nas je važna prekretnica – kazao je Sarhan.

SkyShowtime je prvi put lansiran u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. rujna, a potom se 25. listopada proširio na Nizozemsku i Portugal. SkyShowtime u svom portfelju sadrži filmove i originalne serije legendarnih kuća Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, a detalji o programu i cijenama za Srednju i Istočnu Europu bit će objavljeni netom prije lansiranja platforme, 14. prosinca.

02. veljača 2023 02:36