Život
StoryEditor

Wolt lansirao uslugu wolt+ za neograničen broj besplatnih dostava

02. Listopad 2023.

Wolt Hrvatska, digitalna platforma za dostavu, lansirala je novu uslugu Wolt+ kojom korisnicima osigurava besplatnu dostavu uz mogućnost besplatnog otkazivanja, a onima koji osobno preuzmu svoju narudžbu u odabranom restoranu ili trgovini vraća pet posto vrijednosti preuzete narudžbe, navodi se u priopćenju.

Wolt+ usluga uz mjesečnu pretplatu od samo 2,99 eura korisnicima platforme donosi neograničen broj besplatnih dostava iz najboljih restorana i trgovina unutar definirane zone uz brojne ekskluzivne ponude. Minimalna narudžba za dostave iz restorana pritom iznosi 8,50 eura te 20 eura za narudžbe iz trgovina, a usluga je dostupna Wolt korisnicima u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Dodatna pogodnost je što platforma prilikom aktiviranja nove Wolt+ usluge svakom korisniku daruje 30 dana besplatnog korištenja.

Osim besplatnih dostava za svaku od svojih narudžbi putem platformi korisnici Wolt+ usluge imaju mogućnost i dodatne uštede. Za sve narudžbe koje realiziraju preko Wolt platforme i sami ih preuzmu u odabranom restoranu ili trgovini, Wolt na račun korisnika vraća pet posto od ukupnog iznosa narudžbe koji je zatim moguće iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe. Također, otkazivanje pretplate na Wolt+ program u svakom trenutku je potpuno besplatno i bez dodatnih naknada.

- S Wolt+ uslugom želimo korisnicima Wolt platforme omogućiti još ugodnije i povoljnije iskustvo kupnje smanjenim troškovima dostave. Najveći benefit kroz uslugu Wolt+ ostvarit će korisnici koji učestalo naručuju putem platforme, ali značajne uštede ostvarit će i oni korisnici koji Wolt koriste tek nekoliko puta mjesečno. Naime, Članstvo u Wolt+ programu isplati se svim korisnicima koji rade minimalno tri narudžbe mjesečno putem Wolt platforme, a radi li se o dostavama na većim udaljenostima za isplativost usluge bit će dovoljan i manji broj dostava. Uslugom su oduševljene i naše partnerske tvrtke, restorani i trgovine, koje očekuju porast narudžbi - istaknuo je Marin Šušnjar, General Manager u Wolt Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, među kojima su odnedavno i Makarska i Dubrovnik. Svoje proizvode i usluge na Wolt platformi nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca.

17. veljača 2024 14:29