Znanja
StoryEditor

Dar za Liderove pretplatnike i sve koji to žele postati

30. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Vodeća ustanova za obrazovanje odraslih Institut za menadžment i poslovni tjednik Lider daruju 2 pretplatnika tečajem općeg ili poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog ili španjolskog jezika.

Prijaviti se mogu svi postojeći pretplatnici Lidera te oni koji se na Lider pretplate do 12. veljače.

Prijave za testiranje se prikupljaju do 15. veljače na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a dovoljno je poslati ime i prezime, kontakt telefon i željeni jezik.

Više o tečajevima stranih jezika i ponudi Insituta za menadžment pogledajte na www.izm.hr

Testiranje na kojem će se utvrditi stupanj predznanja kandidata održat će se 17. i 18. veljače u periodu od 9 do 18 sati.  Proglašenje dobitnika bit će 20.veljače na www.liderpress.hr.

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. U sklopu Katedre za Obrazovne programe polaznicima je na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih znanja i vještina. Stručna usavršavanja specijalizirani su programi obrazovanja unutar struke (npr. voditelj prodaje, marketinga, kontrolinga, financijski analitičar, knjigovođa, voditelj ljudskih potencijala, projektni menadžer) gdje polaznici usavršavaju poslovne vještine i stječu nova zanimanja. 

Predavači su kvalificirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u praksi koji s polaznicima prolaze konkretne poslovne slučajeve nudeći im praktična i primjenjiva znanja čime ih pripremaju za sve realne poslovne izazove. Sama predavanja temelje se na interaktivnom principu i neposrednoj primjenjivosti stečenog znanja. Nastava se odvija u popodnevnim i večernjim satima.  Po uspješno završenom programu polaznici dobivaju diplomu i upis zvanja u radnu knjižicu.

U sklopu Instituta za menadžment djeluje i Katedra za strane jezike. U ponudi su tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika, a prema potrebi organiziraju se i tečajevi francuskog, portugalskog i drugih stranih jezika. Nastava se održava u grupama, mini grupama ili na individualnoj bazi. Osim uobičajenih tečajeva općeg jezika, polaznicima na raspolaganju stoje i poslovni i konverzacijski tečajevi te kraći, intenzivni moduli prezentacijskih i komunikacijskih vještina, poslovne korespondencije, intervjua za posao, pisanja životopisa i sl.

Tečajeve stranih jezika vode kvalificirani, stručni predavači s iskustvom u nastavi, a samu nastavu karakterizira ugodna atmosfera, individualni pristup predavača svakom pojedinom polazniku, program usklađen s ciljem tečaja i Europskom jezičnom mapom te kvalitetni materijali.

Fond sati za standardne opće i poslovne tečajeve stranih jezika iznosi 70 odnosno 60 šk. sati, dok je za konverzacijske i individualne tečajeve predviđen nešto fleksibilniji raspon od 10 – 60 šk. sati, već prema dogovoru. 

Nastava se većinom organizira u popodnevnim i večernjim satima te subotom ujutro, no prema dogovoru mogući su i drugi termini.Tečajevi se održavaju na dvije lokacije u samom centru grada u Draškovićevoj 55 i Branimirovoj 25. 

Sukladno potrebama poslovnih klijenata moguće je održavanje nastave i na lokaciji klijenta.Uspješnim završetkom standardnog tečaja općeg ili poslovnog stranog jezika polaznici dobivaju svjedodžbu o položenom završnom ispitu na stupnju usklađenom s Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Završetkom tečajeva fleksibilnijeg fonda sati i tematike prilagođene neposrednim osobnim ili poslovnim jezičnim potrebama polaznika polaznici dobivaju potvrdu o odslušanom broju sati na stupnju usklađenom s Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

Polaznici se u obrazovne programe i na tečajeve stranih jezika mogu upisati radnom danom od 09.00 do 17.30 h u referadi Instituta za menadžment u Draškovićevoj 55. ili u terminu prema dogovoru.

Prilikom upisa na tečajeve stranih jezika za polaznike su predviđene i besplatne individualne konzultacije sa svrhom analize potreba i utvrđivanja stupnja predznanja stranog jezika.Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 01/7899-701 ili mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobitnik tečaja stranog jezika je: Ivan Horvatić

26. travanj 2024 10:28