Znanja
StoryEditor

Kontroling škola Kognosko donosi sva potrebna znanja za uspješnu implementaciju kontrolinga

24. Svibanj 2018.

Uvođenje funkcije kontrolinga zahtjevan je i složen proces koji podrazumijeva brojne promjene u području poslovnih politika te strategija. Da bi se došlo do kvalitetnog rezultata potrebna su teoretska ali i praktična znanja.

Korist od kontrolinga uvijek je znatno veća od ulaganja u njegov razvoj, pod uvjetom da je implementiran stručno i da su kontroleri, menadžment i vlasnici dobro savladali sve potrebne upravljačke vještine.

>>>Kontroling Kognosko i Controller Akademie Munich godinama školuju najbolje kontolere u Hrvatskoj

Ova sveobuhvatna edukacija kreirana je u cilju izbjegavanja svih okolnosti koje mogu stajati na putu kvalitetnog razvoja dobrog kontrolinga na korist menadžmentu i cjelokupnom poduzeću i po tome je jedinstvena na ovom tržištu. Autorica programa je konzultantica za implementaciju kontrolinga mr.sc. Jasmina Očko.

>>>Za kontrolera je ključna informacija o strateškom cilju kompanije

Program Kontroling škole Kognosko nosi međunarodni IGC certifikat koji se na globalnoj razini dodjeljuje programima obrazovanja kontrolera koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde, a namijenjen je kontrolerima, menadžerima i vlasnicima, računovodstvenim i IT stručnjacima.

Kroz 100 sati nastave polaznici prolaze kroz sve faze implementacije I razvoja kako bi isto mogli primijeniti I u svojoj praksi. Upisi u 5. Generaciju Kontroling škole Kognosko koja započinje u rujnu 2018. već su počeli.

27. svibanj 2022 06:02