Znanja
StoryEditor

Prijavi se za Project Management Awards 2016.!

17. Studeni 2016.

I ove godine Young Crew Croatia i Hrvatska udruga za upravljanje projektima nagrađuju najbolje mlade talente u području upravljanja projektima. PMA (Project Management Awards)  jedinstveno je natjecanje i priznanje u Republici Hrvatskoj za mlade voditelje projekata, njihove projekte i mlade istraživače te prvi korak u njihovom profesionalnom razvoju.

Uz promociju izvrsnosti i kompetencija, ovo natjecanje pruža  dobru priliku za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Hrvatske, a zatim i na svjetskoj razini  te povezivanje sa stručnjacima iz zemlje i svijeta. Službena dodjela nagrada Project Management Awards ponovno će okupiti na jednom mjestu 100 vrhunskih stručnjaka u području upravljanja projektima iz zemlje i svijeta te biti idealna prilika povezivanja entuzijazma mladih talenata i iskustva onih koji za sobom imaju već zavidan broj uspješno odrađenih projekata, s ciljem unaprjeđenja područja u budućnosti.

Projekt se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića te Zaklade Adris.

Osim glavnog događaja – dodjele nagrada koja će se održati 20. prosinca u prestižnom Esplanade Zagreb Hotel, kandidati koji će biti izabrani za finaliste će imati priliku tijekom prosinca unaprijediti svoja znanja iz područja, usavršiti svoje prezentacijske vještine te prezentirati svoje kompetencije u upravljanju projektima, projekte ili istraživačke radove pred peteročlanim Evaluacijskim odborom.

Prijaviti se možete do 22.11., a uz malo sreće upravo ti možeš biti predstavnik Republike Hrvatske na svjetskom izdanju Project Management Awards u Astani, Kazakhstan. Sudjelovanje na natjecanju je besplatno, a sve kategorije se odnose na osobe od 21 do 35 godina starosti koje su vodile projekt koji je završio u 2015. ili 2016. godini. Sve informacije o natjecanju i obrasce za prijavu pronađi na službenoj stranici, a pratiti nas možete i na Facebook stranici.

27. svibanj 2022 06:08