Znanja
StoryEditor

Rovinj još jednom domaćin najvećeg regionalnog HR događaja

29. Prosinac 2015.

Četvrta HR Days konferencija ugostit će poznata inozemna i domaća imena HR scene. Pridružite nam se na dvodnevnom događanju 17. i 18. ožujka 2016.

Izazovno tržište rada te sve kvalificiraniji kandidati, ali i sve ambiciozniji zaposlenici, pred firme i njihove HR odjele stavljaju sve ozbiljnije profesionalne izazove.

Kako udovoljiti ciljevima vlasnika: većoj angažiranosti zaposlenika te povećanju prihoda firme te istovremeno zadovoljiti potrebe zaposlenika: kontinuirano učenje, napredovanje i ravnoteža poslovnog i privatnog života? Samo iskusni HR stručnjaci vješto balansiraju između ovih strana, a najbolji od njih svoja uspješna rješenja nesebično dijele s kolegama.

Upravo takva razmjena konkretnih iskustava i praktičnih savjeta očekuje vas iduće godine u Rovinju, 17. i 18. ožujka, kada možete sudjelovati na četvrtoj HR Days konferenciji portala MojPosao i tvrtke SELECTIO.

U bogatom dvodnevnom programu očekuje vas niz predavanja na aktualne i zanimljive teme iz područja HR-a, a svoja konkretna iskustva s vama će podijeliti i tvrtke dobitnici nagrade za Najbolje HR prakse koje su obilježile 2015. godinu.

Izdvajamo neke od predavača:

Koen Gonnissen, Executive Coach & Trainer – uspješan trener i savjetnik kroz obučava korporativne timove, menadžere i rukovoditelje, a pojedince potiče na osobni razvoj talenta, socijalnu inteligenciju i bolje razumijevanje timske dinamike.

Andrey Shtylenko, CEO & osnivač, Studio Antar - poduzetnik koji sudjeluje u osnivanju velikog broja e-commerce tvrtki u Europi i SAD-u. Mentor na brojnim startup programima, poduzetničkim inkubatorima, te voditelj radionica i programa za profesionalni razvoj i interpersonalnu komunikaciju.

Dr. Lynne Montgomery, Vice President, Cotrugli Business School - ugledna bivša američka diplomatkinja i nagrađivana humanitarka, autorica više knjiga i publikacija s međunarodnim priznanjem.

Jesús Vega, Predavač na IESE školi - poznati španjolski govornik surađuje s više od petnaest godina iskustva u obučavanju i upravljanju vrlo uspješnim timovima u području marketinških operacija, komunikacija i organizacijskog razvoja.

22. travanj 2024 07:04