Aktualno
StoryEditor

Ivan Gabrić novi član Uprave Vipneta

16. Kolovoz 2018.

Ivan Gabrić od 20. kolovoza postaje novi član Uprave Vipneta te glavni direktor za segment poslovnih korisnika.

Gabrić je svoju karijeru izgradio u poznatim kompanijama kao što su Infosistem d.d., IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region gdje je u samo nekoliko godina postigao vrhunske rezultate u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rješenja.

>>>Izlazimo li ove godine iz faze čišćenja gospodarstva?

U vrijeme kad je bio predsjednik Uprave Combisa, predvodio je razvoj te kompanije na poziciju najjače ICT kompanije u zemlji te kao jednu od top tri sistem integratora u regiji.

- U eri digitalne transformacije, u kojoj ICT i telekomunikacijski sektor prolaze kroz ogromne promjene, ne mogu zamisliti uzbudljivije okruženje za rad. Uvjeren sam u daljnji rast Vipneta kao ključnog igrača u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima te mi je izuzetno drago što ću se pridružiti kompaniji koja je već godinama lider u inovacijama i zadovoljstvu korisnika na hrvatskom tržištu, prokomentirao je Ivan Gabrić, svoju odluku da se pridruži Vipnetu.

>>>Vip do kraja godine postaje A1

Prije dolaska u Vipnet, Ivan Gabrić sudjelovao je u brojnim projektima poslovnog savjetovanja za THL, ICT i telekomunikacijsku industriju. Ivan je diplomirao računarstvo na zagrebačkom FER-u te je završio MBA Henley Business School na Sveučilištu u Readingu.

20. srpanj 2024 10:07