Aktualno
StoryEditor

Kreće prva Big Data Sailing Academy - jedinstven spoj jedrenja i učenja

26. Travanj 2018.

Mogu li poslovni seminari biti zabavniji? Svi smo se barem nekoliko puta našli na predavanju koje je bilo nemoguće dosadno. Možda se pričalo o nama nebitnoj tematici, moguće da je predavač bio neiskusan održati ljude fokusiranima. Ali veliku razliku čini samo okruženje gdje se osoba nalazi. Poslovni seminari se organiziraju u umjetno osvijetljenim halama, teške termine pokušavamo usvojiti u neudobnim stolcima, opterećeni ostalim obavezama koje moramo ispuniti taj dan.

Business Sailing Experience Agency posvećena je rješavanju ovog problema. Kroz team buildinge i okupljanja koja organiziraju za klijente iz svijeta biznisa, primijetili smo da poslovni ljudi imaju u sebi urođenu glad za znanjem te želju za učenjem. Okupljajući ih u opuštenom okruženju jedrilica shvatili smo da dobivaju slobodu koja omogućuje kvalitetnije učenje.

>>>IEDC Poslovna škola Bled organizira seminar na temu Digitalne transformacije

Zato su zajedno s partnerima u Poslovnoj Inteligenciji osmislili jedinstvenu kombinaciju jedrenja i učenja. Od 19. do 26. svibnja ove godine u dubrovačkom akvatoriju organizira se Big Data Sailing Academy, tjedan dana dug seminar o Big Data sustavima. Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju.

Prvog dana akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big Data Sailing Academy. Svaki dan će započeti s jedrenjem prema novoj lokaciji. Profesionalni skiperi će usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu, čime će sudionici imati priliku upoznati svaki kutak arhipelaga.

>>>Stručno osposobljavanje: Seminari i savjetovanja ograničeni na najviše sedam dana

U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar. Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, nikada ne dopuštajući sudionicima da se zamore okruženjem.

24. travanj 2024 21:35