Aktualno
StoryEditor

Kylie Jenner postaje najmlađa ‘samostvorena‘ milijarderka u povijesti - Forbes

12. Srpanj 2018.

Američka zvijezda televizijskih reality programa i moćnica u kozmetičkoj industriji 20-godišnja Kylie Jenner, prema tvrdnjama u novom izdanju poslovnog magazina Forbes, uskoro će postati najmlađa ‘samostvorena‘ milijarderka u povijesti.

U svom izdanju za kolovoz Forbes je Kylie Jenner stavio na naslovnicu, a u priči o njezinom strelovitom usponu iznosi procjenu kako njezin sadašnji imetak vrijedi 900 milijuna dolara.

"Ono što je njezina polusestra Kim Kardashian West napravila za stražnjice, Jenner je učinila za pune usne. Poput Kardashian West, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. No, dok je njezina sestra poznatija po prvome, Jenner se dokazala uspješnom u drugome", ističe se u priči o djevojci s naslovnice.

>>> Kendall Jenner s 22 milijuna dolara najplaćeniji model na svijetu

Kylie Jenner je 2016. godine pokrenula kozmetičku tvrtku Kylie Cosmetics koja je postigla velik uspjeh s proizvodima koji pomažu osobama čija je želja da im usne izgledaju punije i veće. Jenner je svoj uspjeh podijelila sa obožavateljima putem objave na društvenoj mreži Instagram.

"Wow. Ne mogu vjerovati da objavljujem moju forbes naslovnicu. Hvala vam za članak i priznanje. Blažena sam da mogu svaki dan raditi ono što volim. Nisam ovo mogla ni sanjati", napisala je Kylie Jenner uz objavljenu fotografiju naslovne stranice poslovnog mjesečnika.

Kako Kylie Jenner dolazi iz bogate obitelji, i najmlađa je kćerka Caitlin (nakadašnjeg Brucea) i Kris Janner, mnogi su korisnici društvenih mreža kritizirali Forbes što uz 20-godišnju djevojku vežu pojam "samostvorena".

>>> Ove žene godinama suvereno vladaju hrvatskom poslovnom scenom

"Samostvoren znači da si uspio u životu bez pomoći. Upotreba u rečenici: Forbes tvrdi da je Kylie Jenner samostvorena žena", objavljeno je na Twitter stranici od Dictionary.com.

"Samostvorena? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milijunaši... To se zove generacijsko bogatstvo + nepotizam", napisala je na svojoj stranici na Twitteru glasnogovornica američkog ogranka tvrtke L‘Oreal Luxe Shelby Ivey Christie.

05. prosinac 2023 14:32