Aktualno
StoryEditor

Neven Voća novi je član Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša

17. Svibanj 2018.

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice u srijedu razriješila dosadašnju članicu Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Aleksandru Anić Vučinić, a novim članom Upravnog odbora Fonda, kao predstavnika iz redova stručnjaka iz područja zaštite okoliša, imenovala Nevena Voću.

Razriješena je dosadašnja zamjenica članice Savjeta za mlade Koraljka Hruškar, a na tu je dužnost imenovana Ivana Kodrić, kao predstavnica Ministarstva pravosuđa.

>>>Vladine kadrovske odluke – predložena imenovanja četiriju direktora

Na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada RH također je utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara i to Vijeća za vanjske poslove u trgovinskom formatu (FAC Trade), Vijeća za vanjske poslove u razvojnom formatu (FAC Development) i Vijeća za obrazovanje, mlade, kulturu i sport (EYCS), koji će se održati 22. i 23. svibnja.

Uz ostalo, usvojeni su pregledi zakonskih i podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2018.. Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine Europske unije. Materijali za tu točku mogu se preuzeti na sljedećim poveznicama: Pregled zakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2018. godinu, i Pregled podzakonskih prijedloga , priopćeno je iz Vlade RH.

19. srpanj 2024 01:16