Aktualno
StoryEditor

Pred nama je nezaboravno ljeto u Portonovom!

20. Svibanj 2022.
Portonovi Crna Gora

Ljetna sezona pred nama i pripreme za planiranje odmora, putovanja i događaja koje ne želimo propustiti su uveliko u tijeku. Nakon protekle dvije sezone koje su ostale u znaku preventivnih mjera protiv širenja virusa Covid-19, ove sezone konačno ćemo moći uživati u široj ponudi kulturnih, umjetničkih, modnih, glazbenih i sportskih događaja na crnogorskom primorju. A gdje je bolje iskusiti ljeto nego uz obalu mora, uz široku ponudu vrhunskih restorana i kafića, okruženi impozantnim pejzažem u mediteranskom ambijentu?

Ovog ljeta Portonovi će zasjati u svom punom sjaju. Posjetitelji koji se odluče da provedu svoj odmor u ovom naselju imat će priliku uživati u brojnim aktivnostima koje nam oni pripremaju, a koje će donijeti duh Mediterana u srce Boke Kotorske – od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala i sportskih događaja.

Koncertom Dejan Petrović “Big Band”-a krajem travnja, u organizaciji Općine Herceg Novi, službeno je otvorena ovogodišnju sezona događaja na otvorenom u Portonovom. Entuzijazam s te večeri i dalje ne jenjava, a organizatori su sigurni da će se ta atmosfera zadržati i u toku predstojećih mjeseci.  

Jedna od prvih noviteta u ljetnom programu Portonovog je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club će ovog ljeta organizirati dvije regate, popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26-28. svibnja, kao i, već dobro poznatu, Treću Portonovi regatu “Ostrva Boke Kotorske”, koja će se održati od 10-12. lipnja.

- Portonovi Yacht Club omogućit će onima koji se još nisu okušali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju tečajeve jedrenja s iskusnim jedriličarima. Portonovi se trudi da ponudi mnogo razloga zbog kojih bi ljudi željeli doći i zadržati se određeni period kod nas. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, prekrasnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih događaja pored mora će ovog ljeta uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta glazbe koja nas čekaju ovog ljeta - istaknuo je Rashad Aliyev, izvršni director Azmont Investments.

Upravo će Tapasake Portonovi biti epicentar kvalitetne glazbe na crnogorskom primorju ovog ljeta. Više puta proglašavan kao jedan od najboljih beach klubova na svijetu, ovaj restoran japanske fusion kuhinje, poznat i po vrhunskim koktelima, tokom ljetnih mjeseci ugostit će imena kao što su Mahmuta Orhana, Mark Knight, Hugel, Buraka Jeter, Sara Jo, Zoe Kida, Nika Turković, Angelina i drugi.

Portonovi tijekom nadolazeće sezone priprema po nešto za sve uzraste i svačiji ukus, pa nas tako, pored spomenutih gostovanja, čekaju i vinske večeri, tečajevi joge uz zalazak sunca, dječji program, šahovski turniri, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval, filmske večeri na otvorenom i još mnogo toga.

Svi događaji će pravovremeno biti najavljeni na zvaničnim profilima Portonovog na društvenim mrežama.

Bilo da ovog ljeta želite iskusiti sve čari Portonovog na par dana ili na duži period, na raspolaganju imate širok izbor vila i apartmana koji nude nesvakidašnje iskustvo života pored mora sa stilom.

Kontaktirajte ih na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i već sada rezervirajte svoje mjesto u najatraktivnijem mjestu na crnogorskom primorju ove sezone.  

Za više informacija o predstojećim događajima pišite na mail – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

26. travanj 2024 01:45