Aktualno
StoryEditor

Tehnološko čudo: Addiko Bank otvorila prvu jedinstvenu digitalnu Express poslovnicu

04. Siječanj 2018.

Pravo tehnološko čudo, prvu visoko-digitaliziranu modernu poslovnicu takve vrste u Hrvatskoj - Addiko Express, predstavila je u četvrtak Addiko banka u zagrebačkom Avenue Mallu.

Moderno opremljena Express poslovnica osmišljena je konceptualno i sadržajno da klijentima osigurava učinkovitu, brzu i kvalitetnu uslugu, a prostor je kreativno i tematski prema sferama interesa podijeljen na samoposlužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima.

>>> Addiko paketi za male i srednje poduzetnike

Zanimljivo je da klijenti mogu, koristeći se računalima s ‘touchscreen‘ zaslonima, samostalno i samo uz osobnu iskaznicu podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom. U slučaju zadovoljavanja osnovnih uvjeta, odobrenje i isplata odvijaju se isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom ‘touchscreen‘ stolu mogu se informirati o najnovijim ponudama, te služeći se kreditnim kalkulatorom razmotriti iznose i ročnosti ovisno o osobnim preferencijama. Za sve druge bezgotovinske transakcije i dodatne informacije klijentima su u svakom trenutku na raspolaganju osobni bankari.

Da je ključno prepoznati trendove, potrebe i preferencije klijenata te odgovoriti na njih na način da se klijentima osigura ne samo ono što trebaju nego da im se to pruži i na način na koji oni to žele, istaknuo je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke.

>>> Addiko Bank dobila međunarodni certifikat ‘prijatelj klijenata’

- Addiko Express predstavlja koncept bankarske poslovnice budućnosti jer smisleno i praktično kombinira sve prednosti modernih digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti. S ostvarenom pravom ‘click&brick‘ ravnotežom naši klijenti će uz vrhunsku uslugu moći svoje svakodnevne financijske poslove obavljati lakše i brže, rekao je Žižek.

Express je zamišljena kao zabavni digitalni izložbeni prostor banke koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente, istaknula je Višnja Božinović, izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima.

- Zahvaljujući sofisticiranoj modernoj tehnologiji Express poslovnica pruža klijentima drugačije iskustvo i mogućnost da samostalno odrade većinu posla, pri čemu će im naši zaposlenici u svakom trenutku biti pri ruci ako im zatreba dodatna informacija ili pomoć, izjavila je Božinović.

Radno vrijeme Express poslovnice prilagođeno je potrebama klijenata i ritmu današnjeg života, od ponedjeljka do subote, od 9 do 22 sata te nedjeljom od 14 do 21 sati, a opremljena je i standardnim bankomatom. Jedna od posebitosti Express poslovnice jest i što u njoj nema gotovinskih uplata. Kreativni koncept Addiko Express poslovnice osmislila je agencija za projektiranje, produkt dizajn i arhitekturu Brigada.

02. listopad 2023 07:51