Poslovna scena
StoryEditor

Europske korporacije traže hrvatske startupe za ulaganja

23. Kolovoz 2016.
Piše:
lider.media

EIT Digital, ABC accelerator i Zagrebački inkubator poduzetništva organiziraju tzv. Meet&Match - događaj s ciljem spajanja najboljih scaleup startupa u regiji s europskim korporacijama kojima je interes širenje na nova tržišta kroz strateška ulaganja u startupe.

Prvi u nizu ovakvih događaja će se održati u Zagrebu, 5. rujna (na lokaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7 od 12:30 do 18h), kasnije istog mjeseca uslijedit će i događaji u Beogradu i Sarajevu, a sve će kulminirati finalnim regionalnim događajem u Ljubljani na finalnom Meet&Match događaju u prosincu.

Članovi regionalnih akceleratora će biti u mogućnosti poslušati prezentacije najboljih startupa u svakom od gradova koji će odraditi selekciju, najbolji finalisti će se prezentirati 1. prosinca u Ljubljani na finalnom Meet&Match događaju pred preko 20 svijetskih korporacija. Partneri za koje ABC Accelerator i EIT  Digital tražita najbolje startupe su: IBM, Siemens, Philips, Huawei, Nokia, Cisco, Petrol, Triglav, BTC, Microsoft i drugi.

Za zagrebački event startupi prijave mogu slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a traže se scaleup startupi tj. oni koji su pred izlaskom na tržište ili u kratkom roku planiraju rast prihoda ili broj zaposlenika. Ono što je potrebno jeste poslati pitch deck na navedeni mail do 03.09.2016.

Zagrebački inkubator poduzetništva također otvara i prijave za svoj inkubatorski program, o kojem se više može saznati na zipzg.com/prijavi-se te za koji prijave traju do 30.9.2016.

24. lipanj 2024 03:27