Aktualno
StoryEditor

Začinite dane uz ljetni Lider trend

07. Lipanj 2018.

U novom, ljetnom izdanju Lider trenda, magazina za kulturu življenja pročitajte sve o trenutnom stanju mode, njege, šminke, glazbe i ponešto iz svijeta slavnih.

Saznajte što podučava japanska škola života pod imenom ikigai i zaplovite modnim vremeplovom u kojem možete saznati kada smo počeli nositi donje rublje i kako se tijekom vremena mijenjalo od praktičnog odjevnog predmeta do sredstva zavođenja i fetiša.

Pročitajte otvoreni razgovor s Ivanom Mišerić, radijskom voditeljicom Otvorenog, koja slušateljima uveseljava jutra.

- Sada mi se čini da je svaki izlet na ekran začin mom normalnom ritmu jer ne bih mogla birati jedno ili drugo. Radio mi je u DNK, kaže Ivana Mišerić koja najčešće daje odgovor na pitanje kako možeš biti tako vesela.

Džins, šarene, dugačke, kratke ili midi haljine, prozračne tunike i široke hlače, japanke i lagane tenisice neku su od trendova sezone. Hiperpigmentacija sve je veći problem, a kako mu doskočiti pišemo u rubrici njega. Prisjetite se i nešto starijih načina šminkanja koji su sada in, a uz pomoć Lider trenda pošpricajte se ove sezone najpopularnijim mirisima, ali nemojte se iznenaditi jer mogli biste mirisati kao pijesak, more, sunce, ljetno bilje ili koktel, zašto ne?

Neinvazivni tretmani ljepote sve su šarolikiji i više ne morate pod nož kako biste učinkovito ublažili neke nepravilnosti.

Ljeto je pred vratima, zato bolje što prije isplanirajte kamo ćete otići, što ćete jesti i piti, što čitati, posjetiti i pogledati. Na sreću, u novom izdanju Lidera nalazi se ljetni vodič za sve koji još nisu bukirali karte i hotele, a posebno će se razveseliti roditelji na koje sve više misle i hoteli uvođenjem novih programa za djecu. Reportažom vas u vruće ljetne dane vodimo na Island, a začinite dan i tekstom o novom trendu ženske pornografije koja je seks-pozitivna i kontrira ‘negativnoj‘, muškoj koja nema poštovanja prema ženama.

Svoj primjerak Lider trenda potražite na svim kioscima Tiska i iNovina uz novo tiskano ili digitalno izdanje Lidera.

23. travanj 2024 17:18