Aktualno
StoryEditor

Želite zadržati svoje najbolje zaposlenike i privući nove?

11. Rujan 2018.

Većina stručnjaka za ljudske potencijale ili, kako ih se skraćeno naziva, HR-ovaca slaže se kako je danas na tržištu rada veliki broj kandidata, no mali broj kvalitetnih i vrhunskih potencijalnih zaposlenika.

Dodatno, ako ih i ima za pojedine pozicije, i konkurentske tvrtke se za njih najvjerojatnije bore tako da je danas postalo teško privući poželjne zaposlenike. Također, fokus u privlačenju kandidata sve se više seli s tzv. aktivnih tragača za poslom na one pasivne koji možda u određenom trenutku ne traže posao, ali su radi boljih uvjeta spremni promijeniti trenutačni posao.

>>>Top manageri savjetuju kako unaprijediti analitičke i interpersonalne vještine

Međutim, pozicionirati se u svijesti potencijalnih zaposlenika kao poželjan poslodavac nije nimalo lak proces tako da se sve više važnosti pridaje edukaciji iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Mirakul Edukacijski centar u listopadu kreće s edukacijom 11. generacije budućih stručnjaka za ljudske potencijale koji će u okviru HR Akademije imati prilike učiti od stručnjaka iz Vipneta, Valamara, IN2, Splitske banke, Ernst & Younga, Biovege, Tiska, RIT Croatia, Compinga, Roche-a i Meraklisa. Vrhunski predavači s bogatim iskustvom će sustavnim pristupom, iskustvenim učenjem i primjerima (ne)dobrih praksi pomoći polaznicima steći znanja i vještine za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima. U nastavku donosimo pregled programa po modulima.

MODUL I (5. listopada 2018.) Business & HR Strategy - Strateški menadžment ljudskih potencijala

MODUL II (19. listopada 2018.) Agile HR - Digital innovation of HR Selection, Recruitment & Training - Digitalna inovacija u selekciji, regrutiranju i razvoju zaposlenika

MODUL III (9. studenoga 2018.) Performance consulting - Job Evaluation, Appraisal, Promotion & Transfers - Praćenje radne uspješnosti, procjena posla, promocija i transferi

MODUL IV (23. studenoga 2018.) Employee Experience – Successfully Managing & Retaining Talent - Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta

MODUL V (14. prosinca 2018.) Reward Management Systems - Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja

MODUL VI (18. siječnja 2019.) Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics HR analitika i metrika - Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?

MODUL VII (25. siječnja 2018.) Generation management - Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se pronaći na web stranici www.mirakul.hr/akademija/hr-akademija ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

25. svibanj 2024 22:54