Konferencije i edukacije
StoryEditor

DRUŽIMO SE S NAJMOĆNIJIMA: Daliborka Kranjčić – Želim se više baviti suštinom, a manje formom

11. Studeni 2022.
Daliborka Kranjčićfoto Rene Karaman

Kako bi istaknuli uspješna iskustva poslovnih žena u Hrvatskoj, predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić će nam se pridružiti na 12. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu.

Na Liderovoj konferenciji, koja će se održati 1. prosinca u zagrebačkoj Laubi, sudjelovat će u razgovoru čiji je cilj odgovoriti na pitanje ‘kako povećati broj žena na upravljačkim pozicijama‘?

No, ovo nije prvi put da je Kranjčić s nama. Na prošlogodišnjoj konferenciji je sudjelovala u razgovoru u kojem je bila riječi o tome koliko je za uspješno upravljanje bitan osobni razvoj. Uoči konferencije prošle godine predstavila je svoje planove za ovu godinu te istaknula da je ‘suština, a ne forma, ono je čime bi se svi više trebali baviti‘.

- Želim raditi stvari koje su sadržajno bitne za mene i ljude oko mene, a ne gubiti vrijeme na beznačajne detalje. Voljela bih da se svi zajedno više bavimo suštinom, a manje formom. I da uživamo u svemu što radimo, da nam život i posao budu zabavni, kreativni i interesantni. I upravo zato iduće godine se želim više veseliti, smijati, učiti... Istraživati novo i drugačije. I kreirati i vjerovati u dobro – kazala je Kranjčić prošle godine, a na konferenciji ćemo imati priliku čuti što se od njezinih planova ostvarilo.

U razgovoru u kojem će sudjelovati 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa tražimo odgovor na goruća pitanja vezana uz zastupljenost žena biznisu među kojima je i ono ‘kako do jednakih mogućnosti i jednakog vrednovanja rada muškaraca i žena‘? Na 12.konferenciji posvećenoj ženama tradicionalno će biti predstavljena i ovogodišnja lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Svoje mjesto na konferenciji osigurajte na LINKU

18. travanj 2024 19:02