Konferencije i edukacije
StoryEditor

Još tjedan dana do najvećeg kontrolerskog događaja godine!

10. Studeni 2023.
Kontroling konferencija

Još tjedan dana dijeli nas do 11. međunarodne konferencije o kontrolingu u Hrvatskoj, koja će se održati 17. studenoga, u hotelu Sheraton Zagreb.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji.

11. ICCC donosi sve što sada morate znati o modernom menadžmentu!

Svijet živi digitalnu transformaciju i prilično jak zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenom gospodarstvu. Upravljanje se mijenja nevjerojatnom brzinom, a nove generacije zaposlenika gotovo svakodnevno donose i nova pravila.  Na tržištu nas čeka nas dobro poznata nepredvidivost.

Upravo zato što se u modernom poslovanju isprepliću brojni faktori, od kojih su neki sasvim novi, sinergija je sada ključ uspjeha. Može uključivati sve moguće veze koje omogućuju napredak – sinergija između funkcija u poduzeću, sinergija vodstva i zaposlenika, tehnologije i ljudi, sinergija inovacija i unapređenja, učenja i razvoja, socijalna i ekološka sinergija te svakako financijska i operativna sinergija.

Teme o kojima ćemo pričati:

Sinergija – “the word of the year”.

Menadžment današnjice – kako se nose s novim izazovima.

Prilagodljivost, fleksibilnost, agilnost – uvjet opstanka.

Rast uz digitalnu transformaciju – pothvat koji traži znanje.

Promjene u malim i srednjim poduzećima – kako uspjeti kao i veliki.

Upravljanje temeljeno na informacijama – kontroling kao samorazumljivost.

Planiranje u modernim uvjetima – mnogo toga se mijenja.

Održivost i ESG – tema koja je tu da ostane.

Timski rad i zaposlenici kao najvažniji faktor – apsolutni centar pažnje.

Sudionici će kao i ovih godina imati prilike slušati međunarodne stručnjake za kontroling iz Njemačke, Austrije i Slovenije: keynote speakerica Claudia Maron, odgovorna za odjel Strateškog kontrolinga i rizika u DATEV eG (Njemačka), Erna Slana, direktorica sektora Financija i računovodstva i članica Uprave za područje financija, Medis (Slovenija), Mariusz Rzeznikiewicz, eksterni kontroler i konzultant za SME, MR-Con.com (Njemačka) i Florian Bliefert, konzultant i trener, CA Akademie AG (Njemačka).

Stručnjaci iz Hrvatske su: Jasmina Očko, konzultantica za kontroling iz Kontroling Kognoska ujedno i programska direktorica konferencije, Jasminka Rojko, konzultantica za ESG strategije i održivo financiranje, Rojko & Co (Hrvatska), Ivan Kekez, CEO, SVAM plus (Hrvatska), Mario Korbar, direktor i osnivač/konzultant za poslovna rješenja, Data Sense (Hrvatska), Kruno Šisl, stručni suradnik u kontrolingu, Nexe Grupa (Hrvatska) i Ante Mihaljević, Business Communication Coach (Hrvatska).

Panelisti okruglog stola su: Vesna Rendulić, direktorica operacija i članica Uprave, Orbico (Hrvatska), Petar Thür, CEO, Zagrebačke pekarne Klara (Hrvatska), Mate Knezović, COO, AGRIVI (Hrvatska) i Marina Marijanović, CEO, Namještaj Mima (Hrvatska).

Konferencija je namijenjena kontrolerima,  planerima, podatkovnim znanstvenicima, analitičarima podataka, vlasnicima tvrtki, vodećim menadžerima, prodaji, marketingu, nabavi, voditeljima proizvodnje, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima.

Prezentacije će biti na hrvatskom i engleskom jeziku uza simultani prijevod.

Kroz konferenciju će vas voditi organizatorica konferencije Jasmina Očko, kontroling konzultantica tvrtke Kontroling Kognosko.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

24. srpanj 2024 23:30