Tvrtke i karijere
StoryEditor

Transformacija kompanije: Philip Morris Zagreb proširio Upravu

27. Siječanj 2020.
PMZ Upravafoto Petar Santini
Marijana Bubalo i Marin Mlinarić novi su članovi Uprave Philip Morris Zagreb, čije proširenje je rezultat transformacije kompanije te pokazatelj važnosti koju u Philip Morrisu posvećuju razumijevanju potreba i zadovoljstvu korisnika i zaposlenika

Marijana Bubalo imenovana je novom članicom Uprave Philip Morris Zagreb za razvoj, a Marin Mlinarić novim članom Uprave za ljudske potencijale i korporativnu kulturu. Uz njih, na svojim dužnostima i dalje ostaju članovi Uprave: Jasmina Tome, članica Uprave za financije i Stanko Kršlović, član Uprave za korporativne poslove, dok Anita Letica ostaje na čelu Uprave Philip Morris Zagreb, navodi se u priopćenju. 

- Philip Morris u posljednjih je nekoliko godina, otkada predvodi transformaciju cijele industrije, započeo i s potpunom transformacijom svog poslovanja i korporativne kulture. Imenovanje dvaju novih članova Uprave rezultat je orijentiranosti kompanije na ljude, a što je odraz važnosti koju pridajemo razumijevanju potreba i zadovoljstvu naših korisnika i zaposlenika - izjavila je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb.

Marijana Bubalo diplomirala je poslovno upravljanje te južnoslavenske jezike i kulturu na Sveučilištu Kansas, a Philip Morrisu priključila se 2007. godine, nakon karijere u Procter & Gambleu. Fokus njezine aktualne funkcije voditeljice razvoja za tržišta Hrvatske i Slovenije posvećen je korisniku i korisničkom iskustvu. Do imenovanja na ovu funkciju, uspješno je obnašala funkciju generalne direktorice za slovensko tržište, koju je preuzela nakon nekoliko vodećih regionalnih pozicija iz područja lanca opskrbe i korporativnih poslova.

image
Marin Mlinarić
Marin Mlinarić, magistar inženjer elektrotehnike, Philip Morrisu priključio se 2006. godine nakon karijere u Podravci i Carlsbergu. Nakon 18 godina provedenih u ICT-u i školovanja na Sveučilištu Cornell – Škola industrijskih i radnih odnosa te drugih edukacija iz područja upravljanja, 2012. godine postaje direktor ljudskih potencijala za Srednju Europu jug, a 2018. direktor ljudskih potencijala i korporativne kulture za Hrvatsku i Sloveniju. Posvećen je radu na internoj transformaciji i korporativnoj kulturi.

09. kolovoz 2022 05:19