Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Privremena smjena u HŽ Cargu, novi nadzornici u Montingu, promjene u Hanžeković&Partnerima…

22. Lipanj 2020.
Goran Muhar, vlasnik i direktor MMM Agramservisa

Dragan Marčinko novi je, privremeni direktor HŽ CARGA. Imenovan je na najviše šest mjeseci umjesto Gordana Žurge, koji je bio na čelu tvrtke od ožujka 2018.

MONTING ima novi NO, kojem je na čelu Ivan Fabijančić umjesto Vedrana Bušića. Zamjenik predsjednika NO-a je Mićo Aralica umjesto Marka Aralice, a treći član NO-a je Ante Jurčić umjesto Filipa Banovića.

Matija Muhar novi je direktor u MMM AGRAMSERVISU, kojeg vodi vlasnik Goran Muhar, a tvrtka ima i dvije prokuristice, Sanju Valentić i Nataliju Briški Pavlović.

Partneri u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU HANŽEKOVIĆ&PARTNERI Kruno Knežević i Damir Metelko nisu više članovi Uprave, pa predsjednica Uprave sama vodi Ured. Ujedno je promijenila prezime i sad je Dora Hanžeković Žuža.

Mira Grbac Kovač nova  je članica NO-a PRUŽNIH GRAĐEVINA umjesto Ksenije Bertić, koja je podnijela ostavku.

U peteročlanom NO-u KONČAR – ELEKTRONIKE I INFORMATIKE promijenjeno je dvoje članova. Božidar Poldrugač novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Miroslava Poljaka, a Josip Lasić novi je član NO-a umjesto Gordane Štanfel.

Matej Lajtman postao je član Uprave tvrtke UNIOR VINKOVCI, pa je dosadašnji direktor Damjan Marguč postao predsjednik Uprave.

Mihovil Anđelinović nije više član NO-a IMEX BANKE.

Daniel Hrup vraćen je nakon samo dva tjedna u uprave tvrtki KM KOVNICA i KM ALATI, pa je Hans-Jörg Leuze nakon dva tjedna direktorovanja opet dobio titulu predsjednika Uprave.

Burak Baykan nije više član Uprave VILLE DUBROVNIK, kojom sad samostalno upravlja kao jedina članica Uprave dosadašnja predsjednica Uprave Mirna Lončar Stražičić.

Suvlasnik PALACEA Matko Tonšić nije više član Uprave, u kojoj je sam ostao direktor Igor Glavaš, koji je također suvlasnik. Tvrtka se bavi klesarstvom, prvenstveno obradom bračkog kamena. Osnovana je 1994. na Braču, a sjedište je 2015. prebačeno u Zagreb. Preostala dvojica suvlasnika su Domagoj Goluža i Lovro Zovko.

Vlasnik AUTO-JURKOVIĆA Vinko Jurković zamijenio se za pozicije u Upravi sa Zvonimirom Jurkovićem, koji je sad predsjednik Uprave, a Vinko je član Uprave. Nenad Mihalinec novi je član Uprave umjesto Zorana Zebe, a Miro Lauc ostao je član Uprave.

Otvoren je stečajni postupak za JELENA TRADE iz Subotice Podravske (Rasinja). Za tvrtku u vlasništvu dosadašnjeg direktora Damira Kristanovića u veljači prošle godine otvoren je predstečajni postupak, ali očito nije došlo do nagodbe. Stečaj ej otvoren sa 5,2 milijuna kuna nenaplaćenih potraživanja, a stečajni upravitelj je Renata Horvatin.

Iz vlasničke strukture POLIKLINIKE SVETI ROK M.D. izašli su Ivan Šišić, Davorka Milat, Ante Žužul, Martina Žigmund, Tatjana Cvetetić Žužul i Verica Štikovac-Ranković. Suvlasnici zagrebačke klinike ostali su Pavao Šulentić (koji je i ravnatelj), Željko Udovičić i Deni Barišić.

13. travanj 2024 22:14