Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Upravi Petrokemije, u nadzoru RBA, Ericssona Nikole Tesle, Spara, Fine…

15. Veljača 2021.
Krešimir Rendeli

Krešimir Rendeli vratio se u Upravu PETROKEMIJE na poziciju Željka Marića. Rendeli je i član Uprave tvrtke TERRA MINERALNA GNOJIVA preko koje PPD i INA ostvaruju svoje većinsko vlasništvo u PETROKEMIJI.

Ivan Žižić više nije član Uprave RAIFFEISENBANK AUSTRIJE.

Dubravko Radošević više nije u NO-u ERICSSONA NIKOLE TESLE pa je njegovu poziciju zamjenika predsjednika preuzela Olgica Spevec, koja je i bila članica NO-a.

Paul Klotz, Marcus Wild i Friedrich Poppmeier novi su članovi NO-a SPARA, iz kojeg je izašao Rudolf Andreas Staudinger.

Zvonko Šakić novi je član NO-a FINANCIJSKE AGENCIJE od 30. prosinca. Bio je glavni tajnik Ministarstva financija do kraja prošle godine.

Goran Švorinić više nije član Uprave FINA-e - GOTOVINSKIH SERVISA pa sad tom FININOM tvrtkom samostalno upravlja Vedran Sabol. Branko Malenica novi je član NO-a umjesto Karla Selešija.

Silvija Balikić nova je direktorica AGROKLASTERA SLAVONIJA umjesto Marine Puharić, a Igor Kovačević više nije prokurist. Tvrtka je u vlasništvu Mateja Balikića, koji je prošle godine vlasnički preuzeo tvrtku majku PANONIJU SJEME.

Filip Kurbanović i Ivona Andrić Kurbanović novi su članovi Uprave AGRISTARA iz Višnjevca umjesto Matije Kurbanovića. U Upravi su se pridružili suvlasnicima, direktoru Tomislavu Kurbanoviću i prokuristici Lovorki Lovrić-Kurbanović.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a ZAGREBAČKOG ELEKTROTEHNIČKOG PODUZEĆA Ana Živičnjak Varjačić nova je predsjednica NO-a umjesto Tomislava Končara, koji više nije u NO-u. Na njezinu poziciju izabran je dosadašnji član NO-a Vlado Madžarac.

Tibor Huđik i Marko Bošković pridružili su se kao suvlasnici osječkog BARRAGEA osnivačima tvrtke Feđi Ivanšiću i Ivanu Rimcu, koji su ujedno direktori.

Mirela Lisičar i Philip Andrew Rohan izašli su iz NO-a MONTMONTAŽE.

Antonija Maček odlukom Radničkog vijeća postala je nova članica NO-a UNIONA umjesto Ksenije Weissbarth.

Krešimir Novak više nije član Uprave CENOZA PROMETA IZ Rijeke.

Ladi Kos dodijeljena je prokura u OPREMA-INTERCOMU.

Siniša Beser više nije zamjenik člana Uprave GRAFIČARA iz Ludbrega, kojim opet samostalno upravlja većinski vlasnik Franjo Beser.

Gordana Deranja i Tomislav Smirčić zamijenili su pozicije u Upravi TEHNOMONT – BRODOGRADILIŠTA PULA. Deranja je sad predsjednica Uprave, a Smirčić član Uprave.

Josipu Andabaki dodijeljena je prokura u tvrtki ANDABAKA nakon što je 24 godine bio član Uprave.

Francu Čebokelju dodijeljena je prokura u ASCENDUMU.

Dosadašnji prokurist u HRVATSKOJ BRODOGRADNJI TROGIR Danko Končar imenovao se direktorom.

Dosadašnji član Uprave u GDI-ja (bivša GISDATA) Andrej Lončarić od početka godine je prokurist.

19. travanj 2024 07:11