Studentski Lider klub
StoryEditor

Produžene su prijave poduzeća za Zlatni indeks

14. Veljača 2022.

Prijave poduzeća za ovogodišnji Zlatni indeks i dalje su u tijeku te su produžene do 17. veljače u 23:59. Zlatni indeks jedinstveni je projekt u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, a u kojem akademska zajednica nagrađuje gospodarsku za iznimne doprinose u razvijanju međusobne suradnje.

Poduzeće ste koje surađuje sa studentskom zajednicom i pomaže usmjeravanje studenata prema poslovnom svijetu? Prijavite se na Zlatni indeks jer možda baš vi zaslužujete biti nagrađeni!

Ne čekajte s prijavom, ovjenčajte suradnju zlata vrijednu!

O tome koja će od prijavljenih poduzeća biti nagrađena za poticanje suradnje sa studentskom zajednicom, odlučuje povjerenstvo koje se sastoji od predstavnika studentskih udruga i zborova. Poduzeća se mogu prijaviti i biti nagrađena u 5 posebnih kategorija, a to su: Stipendije, stručna praksa, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te najbolji imidž. Od 2014. godine dodjeljuje se i posebno priznanje 'Prijatelji studenata' kao zahvala svim prijavljenim poduzećima koja na razne načine ulažu u budućnost akademske zajednice.

Poduzeća se za sudjelovanje na projektu mogu prijaviti do 17. veljače slijedeći upute pod karticom 'Za poduzeća' na linku: https://lnkd.in/eXHGm3sq.

20. travanj 2024 06:29