Ukratko
StoryEditor

‘Najjači auto u gradu‘ slogan je nove kampanje sve prepoznatljivije marketinške platforme

20. Svibanj 2021.
Najjači auto u gradu

Na Zagrebačkim ulicama, nedavno se pojavilo pravo kreativno osvježenje lansiranjem marketinške platforme Flaster koja spaja brendove koji žele iskoristiti sve prednosti pokretnog vanjskog oglašavanja s vozačima koji su svakodnevno na užurbanim lokacijama u gradu.

Flaster vozilima upravljaju odabrani vozači koji su svakodnevno na najposjećenijim lokacijama u gradu. Vozači tako pružaju svojim korisnicima ugodnu vožnju, uz dodatni benefit brendu koji se na vozilu oglašava.

‘NAJJAČI AUTO U GRADU‘

U posljednje vrijeme na ulicama glavnog grada mogu se vidjeti Franck vozila koja promoviraju njihov novi proizvod Franck Cremu, vozila s vizualima tvrtke SC Johnson za brendove Raid i Autan, ali i ‘najjači auto u gradu‘ u zakupu Polleo Sporta.

image

Najjači auto u gradu

foto

Flaster je ovim kampanjama uistinu postavio visok standard u kreativnom segmentu poslovanja. Svaka od tri navedene kampanje sadrži inovativne, kreativne, dobro osmišljene vizuale prilagođene potrebama pojedinog brenda nastalim prema konkretnim briefovima i ciljevima klijenata.

VEĆI VISIBILITY OD KLASIČNOG OBLIKA MARKETINGA

Svaka Flaster kampanja, zbog svog ‘pokretnog‘ i kreativnog karaktera, pruža znatno veći visibility od bilo kojeg oblika klasičnog marketinga. Samim time, veći je i doseg publike koja će angažirano vidjeti oglas budući da su Flaster vozila prisutna na svim visoko frekventnim lokacijama u gradu.

image

Najjači auto u gradu

foto

Uz to, Flaster aplikacija prikuplja detaljne podatke o vozilima i analizira rezultate OOH reklama. Na temelju toga provodi se ciljani remarketing na digitalnim platformama koji je usmjeren na osobe koje su bile u doticaju s Flaster vozilima.

SAMPLING KAO DODATNA VRIJEDNOST

Uz posebnu kreativu i veći visibility, Flaster kampanje, u dogovoru s klijentom, mogu uključivati i sampling proizvoda.

Vozači Flasterovih vozila pružaju uslugu taksija, pa tako tijekom vožnje dijele uzorke brenda čiji se vizual nalazi na automobilu. Tako svoju prvu jutarnju kavu možeš popiti na putu do posla, upravo u vozilima Francka, dok u Polleo Sport vozilu, putnici dobiju proteinsku čokoladicu, a mogu sudjelovati i u nagradnoj igri te osvojiti poklon bon. Reakcije korisnika na dobiveni sampling proizvoda u vozilima su fantastične.

image

Najjači auto u gradu

foto

Flaster vozila možete svakodnevno sresti na ulicama Zagreba, a za više informacija možete posjetiti njihov web.

26. travanj 2024 01:43