Ukratko
StoryEditor

Najsuvremenija tehnologija, vrhunski stručnjaci i zdravlje na prvom mjestu - sinonimi su za sve Affidea poliklinike u Hrvatskoj

13. Srpanj 2021.
Affidea Vita, Šibenik

Briga o zdravlju mora nam biti na prvom mjestu, a kada tražimo odgovarajuću zdravstvenu skrb u obzir moramo uzeti nekoliko faktora. Osim što je iznimno važno da se prepustimo u ruke vrhunskih stručnjaka, važno je i kako se osjećamo, jer je sam pristup pacijentu jako bitan, a često stavljen u drugi plan. Affidea grupa vodeći je paneuropski pružatelj medicinskih usluga naprednog dijagnostičkog snimanja i specijalističkih pregleda s jedinstvenom mrežom od 280 centara u 15 država, a jedna od glavnih njihovih prednosti je personalizirani odnos prema pacijentu koji je uvijek na najvišoj mogućoj razini.

U Hrvatskoj djeluje od 2008. godine u četiri velika grada s već dobro poznatim klinikama Affidea Čavka - poliklinika u Zagrebu, Affidea Sveti Rok - poliklinika u Zagrebu, Affidea Kalajžić u Splitu i Affidea Vita - poliklinika u Šibeniku. Za rebranding tih medicinskih centara u Hrvatskoj do sada je uloženo preko 3,5 milijuna kuna.

Vrhunski medicinski stručnjaci

Affidea centri u Hrvatskoj postali su nezaobilazni kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja (HZZO) upravo zahvaljujući, među ostalim, kompetenciji tima vrhunskih stručnjaka. Snažna reputacija i stručnost njihovih djelatnika njihova su najveća vrijednost, a svakodnevno zapošljavaju i surađuju s visoko kvalificiranim medicinskim i administrativnim osobljem, kako bi predanost prema osobnoj usluzi i općoj dobrobiti pacijenata zadržali na najvišoj mogućnoj razini. Medicinski stručnjaci u sve četiri hrvatske poliklinike rade po visokim moralnim i etičkim standardima s jednim ciljem i fokusom, a to je potpuna posvećenost svakom pacijentu. Sa sjedištem u Amsterdamu, Affidea Hrvatska dio je velike grupacije u švicarskom vlasništvu koja ima dugogodišnje iskustvo i istaknutu povijest u području zdravstvene skrbi, i pacijenti to prepoznaju.

- Affidea teži izvrsnosti i to je temelj naše korporativne kulture koja prožima sve naše aktivnosti. Izravno prihvaćamo odgovornost da osiguramo našim pacijentima postizanje što bolje kvalitete života, a veliku pozornost posvećujemo upravo postavljanju i održavanju najviših standarda. Uvijek smo vjerni najvišim etičkim standardima u svemu što radimo i naši zadovoljni pacijenti to prepoznaju - izjavila je direktorica Affidea Hrvatska Marijana Pašalić.

Dijagnostička snimanja i specijalistički pregledi

Affidea Hrvatska nudi razne medicinske usluge, od naprednog dijagnostičkog snimanja do specijalističkih pregleda. U svojoj ponudi imaju i pakete prilagođene mlađim i starijim ženama i muškarcima koji uključuju razne pretrage i preventivne preglede. Njihove poliklinike jedne su od najsuvremenije opremljenih u Europi, a neke od usluga koje Affidea nudi su magnetska rezonancija MR, kompjuterizirana tomografija CT, ultrazvučna dijagnostika UZV, rendgen RTG, mamografija, snimanje čeljusti i zubi, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi interniste gastroenterologa i dermatologa, preventivni sistematski pregledi i brojni drugi.

Klinika u kojoj se osjećate kao čovjek

Zbog velikih lista čekanja i gužvi u redovitom zdravstvenom sustavu dosta se ljudi okreće privatnim poliklinikama. Affidea tako u Hrvatskoj od 2008. provodi vrhunske medicinske usluge na svjetskoj razini, što je prepoznato kako od stručnjaka tako i od pacijenata. Affidea je međunarodno priznata po neusporedivoj predanosti za sigurnost pacijenata te po kliničkoj izvrsnosti. Affidea centri djeluju u skladu s ISO 9001 standardima kontrole kvalitete, osiguravajući stroge kriterije kvalitete u pogledu zdravstvene zaštite i upravljanja ustanovama. Njihov program izvrsnosti primio je privilegirano priznanje na EuroSafe Imaging Wall of Stars (inicijativi Europskog društva za radiologiju za promicanje kvalitete i sigurnosti u medicinskim slikama), te su akreditirani od strane uglednih međunarodnih organizacija.

S misijom i vizijom u kojima je fokus na dobrobiti pacijenta, trude se omogućiti svim pacijentima najnaprednije i najpreciznije dijagnostičke pretrage i liječenje visoke kvalitete, uz entuzijazam pružatelja skrbi te izvrsno iskustvo za pacijenata, pritom stvarajući nove mogućnosti za vlastite zaposlenike te održivu vrijednost za dioničare. U tvrtki Affidea vode se izgradnjom izvrsnih timova i stavljanjem potreba drugih na prvo mjesto, a to rezultira visokokvalitetnom skrbi, integritetom i vrhunskim standardima sigurnosti pacijenata.

Inovativna medicinska i digitalna tehnologija

Digitalne tehnologije uskoro će revolucionirati zdravstvenu skrb, a Affidea će postati vodeći pružatelj digitalnih usluga u zdravstvenoj skrbi, s najopsežnijom mrežom zdravstvenih centara koji će se oslanjati na umjetnu inteligenciju (AI). Osoblje tvrtke Affidea svoju motivaciju pronalazi u stalnom napretku na temelju novih ideja i inovacija kroz koje uvijek traže načine kako još više biti na usluzi klijentima i kolegama. Neprestano rade na otkrivanju novih tehnologija i digitalnih rješenja kako bi o istima uvijek učili i pojednostavljivali ih u svrhu pružanja najbolje moguće zdravstvene skrbi.

U tvrtki Affidea vjeruju kako ne postoji ništa važnije od zdravlja, a teže ponuditi pristup zdravstvenoj skrbi koja se temelji na empatiji pružatelja medicinske usluge i koja je izgrađena na profesionalnom povjerenju s inovacijom kao njezinim glavnim pokretačem. Uz fokus na stalno unaprjeđivanje, Affidea omogućuje kliničku izvrsnost, a kroz inovativnu medicinsku i digitalnu tehnologiju, nude svojim pacijentima izvanredno iskustvo. U Affidei konstantno ulažu u opremu pa je tako u posljednje 3 godine u 4 Affidea klinike u Hrvatskoj uloženo 27,3 milijuna. Affidea i dalje ima u planu ulagati u tehnologiju, nove RIS sustave i infrastrukturu centara pa je tako ove godine uloženu u opremu u vrijednosti 8 milijuna kuna. Radi se i na nabavci novih MR, RTG I UZV uređaja.

Affidea se na razini Hrvatske financira iz vlastitih izvora, ali i uz podršku korporativnog budžeta, a u svome poslovanju nemaju kredita niti zajmova. Upravo im je ulaganje u razvoj tehnologije jako važno pa im je plan proširiti se po cijeloj Hrvatskoj te postati lider u zdravstvenoj skrbi u cijeloj regiji.

04. prosinac 2023 10:13