Ukratko
StoryEditor

Omonia telekom obilježio svoju 14. godinu poslovanja!

20. Svibanj 2021.

U petak, 14. svibnja, tvrtka Omonia je obilježila svoju četrnaestu godinu poslovanja na području Hrvatske te je zbog epidemioloških mjera koje su na snazi proslava održana u internom izdanju.

- Iza nas je 14 godina rada koji je startao na hrvatskom području, a u međuvremenu smo se proširili i na inozemstvo, a posebno na područje Balkana. Iznimno sam ponosan na svoj tim ljudi bez kojih razvoj tvrtke ne bi bio moguć u ovakvoj količini. Tvrtku sam osnovao 14. svibnja 2007., a godine rada i truda dale su svoje rezultate, što potvrđuje impresivna lista klijenata kojima ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju - istaknuo je direktor Omonie Luka Kovač.

Omonia je telekomunikacijska i IT kompanija čije su glavne djelatnosti pružanje podatkovnih usluga, kao što je usluga pristupa internetu, javna govorna usluga u nepokretnoj mreži, cloud rješenja te sigurnosne usluge odnosno zaštita od DDoS napada.

Poslovanje tvrtke usmjereno je prema velikim i srednjim poslovnim korisnicima te veleprodajnim korisnicima, kao i drugim telekomima. Glavno sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu, a poslovnica u Beogradu. Pokrivenost je raširena većinom u zemljama Europske unije s naglaskom na susjedne zemlje.

Samo neki od niza klijenata Omonie su Mediatoolkit, Bornfight, Degordian, Barrage, Franck, Agrivi, Emerson, Generali osiguranje, HAKOM, HBO, NEOS, AKD (Agencija za komercijalnu djelatnost), Opereta nekretnine, InterXion, OptimoRoute, Tehnoline Telekom, Zubni rendgen dr. Lauc, Stomatološka poliklinika Apolonija, ComTel Corp., Sofa IT te mnogi drugi veliki poslovni korisnici.

- Kao i do sada, razvijat ćemo suradnju s klijentima na obostrano zadovoljstvo, širiti se na novim i postojećim tržištima te ulagati u kvalitetu usluga i zaposlenika. Danas je svima jasna važnost kvalitetnog i sigurnog telekomunikacijskog i IT partnera, a zadovoljstvo pojedinca kao i cjelokupnog tima posljedično znači rast i razvoj kompanije - izjavio je Luka Kovač.

Omonia je nedavno uvrštena u Liderovu listu 100 pokretača desetljaća, te je zanimljivo pratiti razvoj tvrtke u uzlaznoj putanji.

25. travanj 2024 17:24