Ukratko
StoryEditor

Philip Morris Zagreb predan razvoju talenata i kulture uključivosti – ponovno nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

24. Rujan 2019.

Philip Morris Zagreb i ove je godine prošao kroz iscrpnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner te je još jednom demonstrirao stratešku orijentiranost svog HR-a, razvijenost procesa regrutiranja, selekcije i upravljanja učinkom zaposlenika, kao i predanost usavršavanju zaposlenika i brizi za njihovu dobrobit i zadovoljstvo. Prestižni certifikat Poslodavac Partner uručio im je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja Certifikat dodjeljuje već 14 godina.

- Iznimno smo ponosni što smo petu godinu zaredom dobitnici certifikata Poslodavac Partner. Kompanija smo koja se u potpunosti transformira, kako bismo ostvarili smjelu viziju stvaranja svijeta bez dima. U toj transformaciji naši zaposlenici igraju ključnu ulogu te upravo oni svojom predanošću, profesionalnošću i inovativnošću doprinose uspjehu i Philip Morris Zagreb čine sjajnim mjestom za rad, istaknula je Anita Letica, predsjednica Uprave, prilikom uručenja Certifikata.

- Stalo nam je do toga da nas ljudi percipiraju kao poželjnog poslodavca i da naši zaposlenici osjećaju da su jednako vrijedni, da ih se jednako podržava te da svi imaju priliku kontinuirano učiti i razvijati se. Ovo je velika godina za nas, dobitnici smo i Equal Salary Certifikata, koji potvrđuje jednakost plaća za muškarce i žene koji rade na istim poslovima, a zajedno s certifikatom Poslodavac Partner potvrđuju našu predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima te su nam pokazatelj da smo na pravom putu, izjavio je Marin Mlinarić, direktor odjela ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju.

Philip Morris Zagreb osobito se tijekom certifikacije istaknuo time što u fokus stavljaju upravljanje svojim talentima te time što imaju izrazito kvalitetno razrađene programe za njihov razvoj, u koje se uključuje cijeli menadžment. U Hrvatskoj svi zaposlenici imaju svoje individualne razvojne planove te su svi u protekloj godini bili uključeni u barem neki od oblika dodatnog usavršavanja. Inače, Philip Morris svojim zaposlenicima nudi obilje raznovrsnih prilika za razvoj – među ostalim, različite interne i eksterne edukacije, rad u projektnim timovima, prilike za sudjelovanje na konferencijama, coaching, mentorske programe, on-line edukacije te mogućnost pohađanja doktorskih studija i MBA programa.

Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta.

19. travanj 2024 01:47