Podcast
StoryEditor

Berislav i Sonja Marszalek, Entrio: Teške odluke u biznisu lakše donosimo u dvoje

26. Kolovoz 2024.
Berislav i Sonja Marszalek - Lider Podcast 

U novoj epizodi Liderova podcasta novinar i voditelj Roko Kalafatić razgovara s Berislavom i Sonjom Marszalek, bračnim parom koji stoji iza popularne domaće ticketing platforme Entrio. 

U nešto više od 20 minuta razgovora, Marszaleki su otkrili koliko je dug, opsežan i zahtjevan bio proces ulaska Invera Equity Partnersa u vlasničku strukturu s investicijom od preko devet milijuna eura, ujedno i najvećim ulaganjem u ticketing industriji Jugoistočne Europe ikada. Poduzetnički se dvojac osvrnuo i na početke tvrtke koja je prije nešto više od 13 godina nastala kao studentski projekt, ali i kako izgleda privatni život bračnog para koji zajedničkim snagama vodi uspješan biznis.

Što je najvažnije za izgradnju kompanije s velikim potencijalom rasta, koliko je bitno ulagati u ljude i zdravu organizacijsku kulturu, zašto je potrebno kontinuirano ulagati u softver i kvalitetu usluge i što ih ističe među rastućom konkurencijom u regiji? Kako su ostali složni i prebrodili najveće izazove s kojima se Entrio susretao i koji su im planovi za budućnost? 

Odgovore na sva ta pitanja, ali i puno više od toga, otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta. 

Cijela epizoda dostupna je na našoj mrežnoj stranici i YouTube kanalu, a kratke isječke možete pratiti na TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. Otkrijte novu poduzetničku priču! 

09. rujan 2024 18:26